maanantai 12. maaliskuuta 2012

Must-have: Floral jeans

(Julkaistu ensimmäisen kerran Lily.fissä 12.3.2012)
 
Nyt kun kroppa alkaa kahden raskauden ja niitä seuranneen mussutuskauden jälkeen tapahtuneen ryhtiliikkeen ansiosta pikkuhiljaa olla jonkinlaisessa kuosissa, olen alkanut himoita farkkuja - kasapäin erilaisia värejä, kuoseja ja kulutuksia. Ja uusin himotukseni, se on juurikin tämä kaunis ja keväinen Current/Elliottin lahjepari, jonka Shopbopista bongasin.
current_elliott.jpg
7/8-lahje on siitä hyvä, että vielä näin talvisilla keleillä ne menevät aivan täyspitkistä pöksyistä saappaanvarteen sullottuna ja kesälläkään ne eivät näytä hassulle, kun "nehän on melkein kuin caprit, jotka on melkein kuin shortsit". Kuosi on soma ja väritys ihanan pastellinen, joka sopii niin väri-väreihin kuin kaapista löytyviin mustavalkoharmaavalkoisiinkin.
 
Hintansa puolesta (vajaa 170€) nuo eivät kuitenkaan kyllä ihan osu farkkuhimobudjettiini, johon mieluummin sisällyttäisin useammankin erilaisen parin, joten jos vastaavanlaisia edullisempia tulee vastaan, niin vinkkejä vastaanotetaan oikein mieluusti. Vesiperän vedin jo Topshopilla, New Lookilla, Lindexillä ja Asoksella, joilta löytyi kyllä kukallista farkkua, mutta ne olivat joko a) aivan liian räiskyviä b) piirun verran talvisia mustine ja harmaine sävyineen. Hmmph.
Apuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti