sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Uudistuva tukka ja meikitön minä

Eilen jo Jamimamin Facebook-sivulla kerroinkin, että tulipa sitten illan kähmyssä värjättyä tukka! Ajatus omaan väriin palaamisesta käy aina välillä mielessä ja eilen se ajatus tuli mieleen taas hiusvärihyllyn ohi kulkiessa. Yhtäkkiä olinkin hyllyn edessä paketteja tutkailemassa ja kohta olinkin sitten jo kassalla maksamassa Garnierin luonnolliset sävyt numero seitsemää - tumman vaaleaa.

Ja tällainen siitä sitten tuli. Illalla vielä märkää tukkaa pyöritellessäni kauhistelin, että onpa se tumma, mutta tänään vaaleammaksi kuivunutta tukkaa katsellessa alan ihan tykästyä. Sävy on hyvin lähellä sitä minkä muistelen oman värini olevan, joten ehkä tästä nyt voisi alkaa se terveen tukan aika - toisinsanoen luonnollisen, värjäämättömän tukan aika. Sillä minulle ensisijaisen tärkeää on se, että tukka on pitkä ja terve ja sitä se ei valitettavasti voi millään olla jos elää jatkuvassa vaalennuskierteessä.Miltäs muutos näyttää teidän silmiinne? Huomenna tukan olisi tarkoitus uudistua vielä hieman lisää, kun menen lasten kanssa Mikkeliin missä Anna on luvannut hieman saksia niitä. Leikkauksen tarpeessa hiukset kyllä ovatkin, kun edellisen kerran olen istunut kampaajan tuolissa juhannuksen aikoihin (miten voin olla näin laiska varaamaan kampaaja-aikaa?)...

Yritän muuten näin viikonloppuisin olla mahdollisimman paljon meikittä, jotta finnihirviöihoni saisi levätä, joten siksi saatte kärsiä kasvoistani nyt ihan au naturel (onneksi hiukset peittävät karmeimmat kohdat). :)

Translation: My new hair colour! There's a never-ending battle in my head between staying blonde and going back to my original hair colour and yesterday I felt like going back to my natural self. I think this pretty much looks like it now. You like?

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää :) Itsellä oli sama projekti menossa, että oma väri vaalean tilalle. Sitten en halunnutkaan luopua kokonaan vaaleasta ja tein kompromissin eli vaalennan raidoilla päältä vain vähän (=osaraidat). Tuntuu hyvältä, vaikka huomaa että värjätty hius takkuaa ja sähköistyy ja tekee vaikka mitä paljon helpommin kuin nämä kokonaan oman väriset.

    VastaaPoista
  2. Kiitti Elina! Joo, raitoja oon itsekin aina välillä miettinyt ja voipi olla että jossain välissä laitetaan Annan kanssa vähän vaaleita raitoja tuohon latvaan, että saadaan vähän sellaista liukuväriefektiä :)

    VastaaPoista