sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Mmmm, something smells good... - perhaps it's me!

Minua ei voi hyvällä tahdollakaan kutsua minkäänsortin kosmetiikkafriikiksi. Kulutan kyllä voiteita, meikkejä ja muitakin purnukoita ihan reipasta tahtia, mutta yleensä ostan kaikkea vain tarpeeseen. Minun varastoistani ei löydy luomivärejä jokaisessa sateenkaaren värissä eikä kymmentä erilaista huulipunaa. Kasvovoiteen ostan uuden kun vanha alkaa olla lopuillaan ja pysyn yleensä samassa tuotteessa niin kauan kuin se hyvältä tuntuu tai kunnes hyvä kosmetiikkamyyjä osuu tielleni ja suosittelee vaihtamaan.

Vaan onpa kuitenkin jotain, mitä minulta löytyy "yli tarpeen". Itse asiassa niitä asioita on kaksi. Toinen ovat hyväntuoksuiset suihkugeelit, jotka vain tuppaavat tarttumaan mukaan missä vain niihin törmäänkin - toinen ovat tuoksut. Ei kokoelmani mikään suuren suuri ole, "vain" kahdeksan erilaista tuoksua, mutta en silti voi väittää että ne kaikki olisivat välttämättömiä. Onneksi kaiken ei kuitenkaan tarvitse olla, ja aionkin vain ja ainoastaan iloita siitä että minullakin on tällainen ihan vain omiin tyttömäisiin ihastuksiin perustuva kokoelma.
Ja niin ne ovat nättejä nuo pullot, että raivasinpa niille pönttishuoneesta ihan paraatipaikan ja asettelin ne sinne kauniisti hyllylle. Miksipä tällaisia söpöläisiä piilossa pitäisi? Hyllyltä on aamuisin kiva käydä ihastelemassa ja valitsemassa päivän tuoksu fiiliksen mukaan.

Näin kevättalvella käsi osuu aika usein Emporio Armanin Diamondsiin, jonka olen pari vuotta sitten saanut mieheltä syntymäpäivälahjaksi ja joka saippuamaisen raikkaana sopii jotenkin todella hyvin tähän vuodenaikaan. Calvin Kleinin Eternity Momentia taas käytin paljon Puntin syntymän aikoihin, joten käytän sitä aika vaistomaisesti aina toukokuisin. Escadan Desire Me ja Dieselin Fuel For Life ovat minulle sen verran tuhteja tuoksuja, että käytän niitä oikeastaan vain synkimpään talviaikaan marras - ja joulukuussa. Loppuja tuoksuista käytänkin vaihtelevasti oikeastaan koska tahansa - viime aikoina ylivoimaisesti eniten Acqua di Gioiaa.

Ja nii-in, sain kuin sainkin synttärilahjakseni tuon L'eau de Chloén - ja se tuoksuu ihanalle! <3

Translation: This is my small fragrance collection, the newest addition being the L'eau de Chloé I wished for my birthday.

2 kommenttia:

  1. Ihania tuoksuja. :)

    Käys muuten kurkkaamassa mun blogin arvonta, kun sisustamisesta tykkäät.. ;)

    VastaaPoista
  2. :) No minäpäs käväisen heti! :)

    VastaaPoista