keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Today at the office

Olin tänä aamuna niin aikaisin toimistolla, että ylhäisessä yksinäisyydessäni kehtasin hetkisen töröttää peilin edessä itseäni kuvaamassa. Pimmeetä oli kyllä siinä ennen kahdeksaa, mutta ihmeen hyviä kuvia tuo silti näpsii tuo minun uudehko Nokia änkasi (kyllä! puheistani huolimatta siirryin minäkin nykyaikaan ja ostin kosketusnäytöllisen älytelefoonin - enkä kadu!) kahdentoista megapikselin kamerallaan.
Asu nyt ei kovin kummoinen ole, mutta kuvaa hyvin sellaista asua jossa parhaiten töissä viihdyn - helppoa ja mukavaa (neule+farkut), mutta silti edes vähän skarppia (siistiä mustaa ja kannan alle korkoa). Hieno nainen-efektin saa äkkiä huijattua sutaisemalla huuliin kunnolla punaa.

Nämä Gina Tricotin mustat pillit ovat malliltaan niin mainiot, että kyllä harmittaa aivan vietävästi miten huonosta materiaalista ne on valmistettu. Karkeakudoksinen musta denim imee itseensä kaiken mahdollisen ympärillä leijuvan pölyn, joten voitte arvata miltä ne näyttävät tekstiilipölyn keskellä vietetym työpäivän jälkeen. Joo, nice... Onneksi kotoa löytyy tarrarulla. Ja onneksi nämäkin pöksyt alkavat olla minulle kohta sen verran isot, että voisin alkaa harkita jo uusien (ja laadukkaampien) mustien pillien hankkimista...

Alkaa muuten tuo neulekin olla hippasen väljempi kuin reilu vuosi sitten... heh.

Translation: Basic officewear.

3 kommenttia:

 1. hei onkos nuo niitä alle kahdenkympin farkkuja? :D ne on mun lempparifarkut, mulla on niitä tummansinisiä ties kuinka monet. kuulin myös niistä mustista että imaisee kaikki pölyt, siksi jäänyt vielä hankkimatta, mutta kevääksi ehkä hankittava sitten vaaleana versiona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niitä just!! Itse katselin viikonloppuna Tampereella näiden mintunvihreää versiota - voisivat olla aika piristävät nyt keväällä (ja ehkä vähän paremmin pölyä sietävät ;)) Joku värihimo on kyllä selkeästi iskenyt päälle kun jatkuvasti tekisi mieli vetäistä päälle HM:ltä ostamani räikeän pinkit (!!!) farkut ja kaupoissa käsi hamuaa jatkuvasti värien suuntaan. :)

   Poista
  2. oooh, mintunvihreät kuulostaa aika päheille :D pitääkin piipahtaa kiinatrikoossa mahd. pian katsomassa löytyiskö sieltä :D mullakin joku kaipuu väreihin, ehkä se on tää kevät :)

   Poista