maanantai 20. helmikuuta 2012

Marvellous Marni

Voin kertoa, että edellisestä designeryhteistyöstä poiketen olen aivan hillittömän innoissani H&M:n yhteistyömallistosta Marnin kanssa. Osasin jo kyllä odottaakin tämän olevan enemmän minun mieleeni kuin Versacen, mutta enpä arvannut että innostuisin aivan näin kovasti. Mallisto on mielestäni samaan aikaan sopivasti elegantti, hillitysti boheemi, helposti yhdisteltävä, aikuiselle sopivasti tyttömäinen ja kolmeen tavuun tiivistettynä I-HA-NA!

Malliston vaatteet poikkeavat oman vaatekaapin sisällöstä juuri sopivasti - sillä tavalla että kiinnostaa aivan valtavasti päästä kokeilemaan ja testaamaan mitä uutta kivaa lisää malliston vaatteet ja asusteet voisivat tuoda omaan pukeutumiseeni. Silkkinen maximekko toimisi varmasti kesäkuumilla ja hienostuneen materiaalinsa puolesta vaikka ihan töissäkin. Söpösti hulmuavat silkkitopit taas olisivat varmasti ihania vaikkapa pillifarkkuihin tai rennommin farkkushortseihin yhdistettynä. Paljetti-irtokauluksia ihastelin jo Lontoossa jonkin toisen merkin liikkeessä (en enää millään muista missä) ja siitä lähtien olen miettinyt että väsäisiköhän sellaiset ihan itse...

Mallistossa olisi vaikka mitä ihanaa, mutta kaikista eniten minua taitavat miellyttää nämä kollaasiin keräämäni vaatteet ja asusteet. Toivottavasti onni on tällä kertaa myötä eikä H&M:n verkkokauppa 8.3. kaadu juuri minun kohdallani.
Kollaasin kuvat ja lisää ihasteltavaa osoitteesta Vogue UK.

Translation: I love, love, looooove H&M's new designer collaboration with Marni. The pieces shown here are the ones I'm the most excited about - fingers crossed I will get my hands on at least some of them!

2 kommenttia:

  1. Tämä on ensimmäinen yhteistyömallisto, josta olen oikeasti edes pikkaisen kiinnostunut. Kieltämättä silkkimekot ja -topit kiinnostavat.

    VastaaPoista
  2. Oi, tässä voisi olla jotain. Kaikki yhteistyömallistot ovat toistaiseksi menneet minulta jotenkin ohi, en ole erityisemmin pitänyt yhdestäkään rätistä. Tätä voisin jo metsästääkin :)

    VastaaPoista