sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Back from LDN

Terve taas, kaverit! Kylläpä on taas aikaa vierähtänyt sitten viime näkemän. Töissä on saatu tuuraajaan tekemä mallisto onnellisesti myyntiin asti ja pääsen vihdoin ja viimein piirtelemään uutta - kevättä, ihanaa! Kevät- ja kesämallistot ovat aina olleet minulle kaikista mieluisinta suunniteltavaa. Ihania, raikkaita värejä, kukkia, mekkoja, shortseja... Omakin pukeutuminen tuntuu aina piristyvän ja virkistyvän kesää kohti, kaipa se näkyy työssäkin sitten.

No mutta, uutta kevätmallistoa varten käväisin alkuviikosta kolmen yön ja kahden kokonaisen päivän verran Lontoossa haistelemassa uusia tuulia. Kaksi kokonaista päivää ostoskatuja, ostoskeskuksia ja kauppoja kierrellen heti kauppojen avaamishetkestä niiden sulkeutumiseen asti. Rankkaa jaloille, mutta erittäin kivaa ja virkistävää mielelle. Olen jo ihan innoissani tulevan kevään jutuista - sorbettiväreistä, neonväreistä - noh, ylipäätään siitä hillittömästä väriräjähdyksestä mikä tuloillaan on.

Kertoilen varmaan tässä lähiakoina lisääkin Lontoon havainnoistani, mutta tässä alkuun pari ihan turistikuvaa.
Heathrowlle lentelimme Finnairin sinivalkoisin siivin ja olin aika yllättynyt kahdesta asiasta. 1. Lentohenkilöiden puvuista, jotka olivat tooodella tätimäisiä (eivätkö ne juuri uudistuneet? Eivät ainakaan edustavampaan suuntaan, I'm afraid) 2. Finskin uudesta, halpislentoyhtiömäisestä linjasta =tarjoillaan vain kylmiä ruokia joiden kyytipojaksi ei enää saa ilmaista alkoholia. Ei sillä että olisin mikään kummoinen viinisieppo, mutta on se vaan ennen ollut mukava lennon aikana yksi viinilasillinen siemaista lehtiä lukiessa. Höh.
Tubella matkustaminen on kivaa ja helppoa. Mies ei tosin tunnu vieläkään oikein tajuavan mistä mennään ja minne, mutta onneksi vaimon suuntavaisto toimii senkin edestä. ;)


Olen käynyt Lontoossa nyt viidesti, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun mieleen tuli näpsäistä tämä ehkä perinteisistä perinteisin turistikuva - punaisen telefooniboksin kyljessä napottaen. :)

(Ylemmän kuvan pipo Gina Tricot, parka ja farkut HM, laukku Marc by Marc Jacobs, maailman parhaat maratonshoppailutossut Adidas)

Translation: 2 whole days shopping in London. My feet might hurt but my mind is buzzing with new ideas - Perfect!

2 kommenttia:

  1. JEE, postaus!!! Siun tukka näyttää superpitkältä?! Sitä se siis vissiinkin on (No shit, Sherlock...).

    VastaaPoista
  2. On joo tosi houkuttelevan näkönen tuo Finnairin sapuska :) Kesällä me saatiin kyl jotain lämmintä viel..mut joku punanen kastike ja pieni tila ei musta oikein sovi yhteen..

    VastaaPoista