perjantai 6. tammikuuta 2012

London calling...


Yksi työni ehdottomasti hauskimpia puolia on ideamatkat. Jotta pysyy perässä trendien kanssa, on hyvä käydä välillä huljuttelemassa ajatuksiaan kaupungeissa, jotka ovat trendikylläisempiä kuin.. krhm, Lahti. Oma suosikkini ideamatkakaupungeista on ehdottomasti Lontoo ja olenkin nyt ihan innoissani kun olen suuntaamassa sinne kuun lopusta.

Eihän työreissuissa kamalasti ole aikaa omille jutuille, mutta kyllä sitä kaupoissa pyöriessä ehtii välillä jonkun jutun löytää itsellekin, syödä kivoissa paikoissa ja ennen kaikkea nauttia aivan erilaisesta fiiliksestä kuin mitä tavallinen kotiarki on.

Ainoa harmi reissuissa on tietenkin ikävä. Lapset jäävät kyllä maailman parhaaseen hoitoon mummin ja papan luo äitin ja isin (joka haluaa lähteä mukaan turvakseni, ihana <3) lähtiessä reissuun, mutta kyllä se ikävä vaan silti hiipii mieleen - nytkin jo, vaikka itse reissuunkin on vielä viikkoja! :) 

Ihanaa loppiaista kaikille lukijoille! Me juhlimme täällä pienen prinsessamme, Nuppu-kaunokaisen ensimmäistä syntymäpäivää. Kyllä meillä vaan on ihana ja suloinen pieni tyttö <3

Translation: Going to London for work in a few weeks - well excited!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti