keskiviikko 14. joulukuuta 2011

What's up with me?


Muistan naureskelleeni sinulle kun puhuit haluavasi jumpinin:"hahahaahohohoo, nehän on ihan järkyttäviä!". Anteeksi, pyörrän sanani. Ne versiot, joita olin siihen mennessä nähnyt, olivat kyllä aika karmaisevia, enkä voinut käsittää ilmiötä, jossa kokovartalocollegehaalari oli jotenkin hyväksytty asu muualla kuin kodin seinien sisäpuolella. Nyt olen aikamoisen blogiryöpytyksen (pahoittelen että itsekin osallistun tähän) ja sekä kuva-että informaatiotulvan jyräämänä havahtunut, että ko. haalareita on myös hyvännäköisiä (ks. kuva alla) ja että niille on myös oiva tarkoitus. Kotivaate.  

Meillä on tähän aikaan vuodesta kotona vähän vilakka, varsinkin jos uuninlämmityksissä on vähänkään laiskoteltu. Lämpimille vaatteille ja villasukille on siis käyttöä. Tykkään myös heti töistä (tai mistä tahansa muualta) kotiin tullessa vaihtaa mukavat koticollarit ylleni. Käyttöä on siis myös mukavuusvaatteille.

Kaiken järkeilyn jälkeen on kuitenkin vielä yksi este, joka pitää minut ja tuon ylläolevan kivan kotivaatteen (viininpunainen olisi aika ihana väri jouluköllöttelyyn) erillämme. Se on hinta. Kiva kotivaate, oli se sitten kuinka hyvä ja kiva tahansa, ei ole enää niin kiva kun sen hintalapussa lukee 199€. Jota en varsinkaan ammattilaisen näkökulmasta (vuorineulos - how cheap is that?, muutama sauma - sekunneissa surautettu!) näe millään järjellä perusteltavaksi hinnaksi.

Mutta jos nyt joku ihan välttämättä haluaisi minua tällaisella lahjoa, niin be my guest - en pane vastaan! Lusekofte-kuosillinenkin olisi tosi söpö. ;)

Translation: I've warmed up to the thought of a jumpin - as cosy homewear.

6 kommenttia:

 1. Huh, vähänkö oon jännittäny, että uskallanko myöntää teijjän seurassa, että myös minä haluaisin sittenkin tosi mielelläni oman potkupukuni... Mutta nuo hinnat, siis OIKEESTI, mitäs kesseliä???!!!

  VastaaPoista
 2. Hihh, eikös se mene niin, että Never say Never ;) Saa nähdä tuleeko itselle ikinä tuollaista!?

  VastaaPoista
 3. Vinkkinä, Modasta löytyy kaavat tuollaiseen haalariin. En nyt kyllä muista mistä numerosta, mutta voin senkin selvittää.
  Kaveri oli niistä ommellut ja siitä tuli loistava ja heti tietysti tilasin itselleni :)

  VastaaPoista
 4. Kotona on kyllä ehdotonta pitää mukavia vaatteita.. tosin en ole varma osaisinko pitää haalaria.. mulla on aina se ikuisuustunika ja legginsit kombo. Ja villasukat :)

  Kiva kun jätit terveisiä blogiini!

  VastaaPoista
 5. Sen jälkeen, kun hommasin oman potkupukuni en kotona varmaankaan ole mitään muuta kotiasua käyttänyt. Kyseinen tuote aiheuttaa siis äärimmäistä riippuvuutta ;) ♥

  VastaaPoista
 6. Elä siä muuta virka siskoseni - puolet tuosta ehkä pinnistellen menis, mutta kakssattaa kollareista, ei ei. Ei meilläpäin. :)

  E: No niinpä. Voin kyllä kertoa, että noilla hinnoilla ei tuo ainakaan itse hankittuna meille pääse. :) Ja jotenkin kauppojen halpaversiotkaan ei houkuttele.

  Maippi: Muuten hyvä, mutta mulla ei ole saumuria!!! Collaria on peruskoneella vähän surkea surruutella :/

  Merja: Olenpa otettu että kävit ihan vastavierailulla täällä, vau :) Kiitos siitä! Ja villasukat on kyllä itselläkin ihan ehdottomat kotosalla - onneksi äidin ja mummojen neulomia riittää! :)

  Noora: Uskon kyllä täysin! Haalari kun poistaa vielä sen miettimisen, että: "minkä paidan sitä nyt näiden housujen kanssa laittais?" (Ja kyllä, mietin sitä ihan oikeasti myös kotiröllivaatteiden kanssa, niin hölmöä kuin se onkin) :) Kiva kun kävit kommentoimassa! Minäkin käväisin eilen ensimmäistä kertaa blogissasi (tosi kiva!) mutta en vielä ehtinyt jättää mitään merkkiä itsestäni. :)

  VastaaPoista