sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Kaikenlaista hässäkkää

Kylläpä heitti kiireiseksi elämän tuo viikko sitten alkanut työarki... Huh huh. Voi siis hyvinkin olla ettei minusta täällä hetkeen kuulu, vaatii nimittäin vähän veronsa uuteen tilanteeseen tottuminen. Itseä väsyttää, lapsia väsyttää, ihmetyttää ja kiukuttaa uudenlaiset arkipäivät hoitopaikassa ja sylin tarve on huomattavan suuri jälleennäkemisten koittaessa. Tänään iltapäivällä sanottiin isille "Hei, hei ja nähdään perjantaina!". Alkamassa on nimittäin se sellainen viikko, jolloin isi on ollut tunnin töissä äidin työpäivän päättyessä ja kuulumisia vaihdetaan lähinnä aamupalapöydässä - jos vaan isi jaksaa herätä.  Blogi ei siis ymmärrettävistä syistä ole tällä hetkellä tärkeyjärjestyksessä kovinkaan korkealla.

Tämän verran halusin kuitenkin tulla moikkaamaan ja toivottamaan kaikille lukijoille oikein ihanaa ja lämmintä joulunalusaikaa! Ja kuunnelkaahan alla oleva kipale - vanhasta tutusta aika erilaisella sovituksella tulee tosi hyvälle ja jouluiselle mielelle. Ainakin minä tulen! :)

Palaillaan taas kun arki tasoittuu. Kovasti tekisi mieli toteutella varsinkin noita ehdottamianne postaustoiveita, joten toivottavasti tasaisempi tila tulee pian.

Translation: Life feels super-busy now that I started working again this week, so I'm afraid this blog will be quiet now for some time. But fret not my friends - I will be back once we get used to this new situation!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa joulunodotusta teidän perheelle! Eiköhän se arki siitä pikku hiljaa tasoitu :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin oikein ihanaa joulunodotusta! Aika äkkiä tämä tuntuukin jo tasoittuvan - edes vähän :)

    VastaaPoista