lauantai 26. marraskuuta 2011

Siskolle ja!

Joku ehkä muistaa kuinka varmaan kuukausi sitten kerroin ostaneeni Mikkelin ekotorilta kaksi suurta ja rumaa villakangastakkia yhteensä kahdella eurolla. No, vähän aikaa annoin ideoiden muhia päässä kunnes keksin mitä niistä voisi tehdä. Isotöisiin projekteihin ei nyt kummemmin liikene aikaa, joten valmistettavan asian olisi oltava joko hyvin pieni tai hyvin yksinkertainen.

Tutkailin hetken KN Collectionilta ostamaani Zoe-hattua ja sain ahaa-elämyksen. Niin kiva hattumalli, mutta saatavissa vain mustana ja harmaana. Ja minulla olisi tässä nyt kahta kivaa väriä, vaaleahkoa khakinvihreää ja syvää joulunpunaista. Siskolla on niin monessa asiassa samanlainen maku kuin minulla, että ehkäpä hän tykkäisi... Ja kuulemma vihreä olisi kiva.
No, tässä se nyt on. Tupsua vailla tosin, siihen täytyy vähän metsästää vielä materiaalia - silmät auki siis kirppiksillä kierrellessä. Hattu kun on nyt 100% kierrätettyä kangasta, niin haluaisin tupsunkin noudattavan samaa linjaa.
Ja tältähän se näytti se esikuva. Aika kommeesti kopioitu vaikka itte sanonkin! ;)

Translation: I made a copy of my Zoe-hat for my little sister. Only the fur pom pom is still missing, need to keep my eyes open for suitable (fake)furs at flea markets.

2 kommenttia:

  1. JEE! Niiiin hieno. En malta odottaa kohtaamistamme livenä! Tussauta rohkeesti vaan pihapuusta oravainen, metästys se vasta ekolookista onkin :)

    VastaaPoista
  2. hei, mulla olis tommonen samanlainen hattu hakusessa ja mielellään tekisin sen itse, kun materiaalitkin löytyis valmiina:) sait varmaan kopioitua kaavat tosta omasta kn:n hatusta, mut oliskos sulla vinkkejä siihen mistä vois ottaa mallia/kaavat tollaseen myssyyn, kun itseltäni ei löydy tota kn collectionin alkuperäisversiota malliksi?

    t. mimtilda

    p.s. muitakin vinkkejä hatun ompeluun otetaan mieluusti vastaan:D

    VastaaPoista