keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Sisko pien,...

... myssykkäsi on nyt valmis ja näyttää siskosi kuuppaan aseteltuna tältä:
Lähes musta tupsu on sinikettua (aitoa, kun ei kelvollista tekoturkista kirppiskierroksilta löytynyt), joka löytyi jälleen kerran jättimäisen suuren villakangastakin hupusta. Löytynyt takki oli jo sinällään hieno löytö materiaalinsa ja hintansa puolesta - vai mitä sanotte arviolta parista metristä hiilenmustaa villa-kashmirsekoitetta hintaan 7,90€, mutta vielä hienomman siitä teki kotona havaitsemani kilinä. Hetken kaiveltuani takin taskusta nimittäin löytyi neljä kiiltävää euron kolikkoa! Eipä siis tullut kalliiksi tupsulainen, ja nyt riittää materiaalia uusienkin hattujen väsäilyyn. Sillä on sen verran ihanaa tuo takin kangas ja sen sävy, että pakko kai se on itsellekin uusi hattu ommella. :)

Olen kyllä jotenkin ihan innoissani näiden vanhojen villakangastakkien kierrättämisestä hatuiksi. Olisipa vain enemmän aikaa niin alkaisin tehtailla niitä - ja varmasti muitakin vaatteita ja asusteita - oikein urakalla. :)

Translation: This hat I've made for my little sister is now finally finished. I found this fox fur on the hood of a wool-coat at one of my favourite flea-markets. It was a great find to begin with at 7,90€, but even greater when at home I found four euro-coins in its pocket! I must say I'm quite exited about this idea of turning old wool-coats into cute hats, just wish I had more time to take this idea even further.

5 kommenttia:

 1. No onpa ihana <3 ja halvaksi tuli materiaali.

  Nyt on kyllä pakko hypätä asiasta toiseen mistä ja kenen valmistajan on tuo tapetti tuolla taustalla :)

  VastaaPoista
 2. :) Ootapas, tapetti ostettiin jo yli vuosi sitten RTV:ltä ja jotain Klassikko (?)-mallistoahan se oli. Pitääpä käydä jossain välissä penkomassa remppakamppeita, jos löydän sieltä vielä jonkun rullan kyljen jossa olisi tarkempaa infoa!

  VastaaPoista
 3. JEEEEEEE!!!! Olen niin onnellinen, että sivuutan tyystin tuon sinikettufaktan. Järjestäpä aikaa sivubisnekselle, ottajia mössyköille tuntuis olevan..! <3

  VastaaPoista
 4. Heh, tulipa kiva kaupanpäällinen ;D Hyvältä näyttää! Juuri ja juuri voisin kierrätettyä turkisyksityiskohtaa käyttää mutta parempihan se aina on jos sattuu tekoverso löytymään.

  VastaaPoista