tiistai 1. marraskuuta 2011

Kuva-arvoitus

Onko alla näkyvässä kuvassa näkyvä möhkäle:
a) kohtuullisen friikki maljakko?
b) omituisen iso tuikkulyhty?
c) jotain ihan muuta?
No kyllä, arvasitte ihan oikein. Ceellä mennään. Kyseessä on nimittäin tulevaisuuden tuunausprojekti nimeltä eteisen valaisin! En tiedä mikä tuossa tuollaisessa kohokuvioidussa lasissa nyt oikein viehättää, mutta olkoon syy mikä hyvänsä lähti tämä viikonloppuna mukaan Mikkelin Ekotorilta. Ja sananmukaisesti siis lähti! Kun kassan setä ei löytänyt kyljestä hintalappua, totesi hän sen olevan sitten ilmainen. Voin kertoa, että minua ei haitannut (olisin ihan ilolla maksanut tuosta vaikka kympin!). :)

Katossa tätä ei kyllä tulla hetkeen näkemään, sillä löysimme viikonloppuna myös ihan valmiin valaisimen. Se löytyi eräästä osto-ja myyntiliikkeestä, myöskin Mikkelistä. Ja halvalla senkin! Ei nyt sentään ilmaiseksi, mutta 40€ arviolta 50-60-luvun priimakuntoisesta valaisimesta ei todellakaan ole paljon jos vertaa vaikkapa lahtelaisen Fasetin hintoihin. Tuosta valaisimesta tulen varmasti postaamaan vielä kuvien kanssa, joten ei siitä sen enempää.

Mutta niin, suunnitelmissa olisi, että tästä lasimöhkäleestä tulisi aikanaan valaisin niin sanottuun tuulikaappimme. Tällä hetkellä tuulikaapissa ei ole valaisinta, mutta eipä sinne tule myöskään sähköä mistään suunnasta, joten projektilla ei tosiaankaan ole mikään kiire. Saan siis rauhassa koluta kirpputoreja sopivan valaisimenkannan toivossa.

Voisin kyllä viikonlopun kiertelyn jälkeen todeta, että kyllä vaan on kirppistely ja muu vanhan kaman ostaminen paljon mukavampaa armaassa Mikkelissäni kuin Lahdessa. Erityisesti hintojen puolesta. Hankin viikonlopun aikana siis tuon möhkäleen, kolme erilaista lasimaljakkoa, sen eteisen valaisimen, Puntille farkut, itselle lähes käyttämättömät (pohjien kuviotkin ihan kulumattomat) Vagabondin ballerinat ja kaksi jättimäistä ja karmeaa, mutta materiaaleiltaan aivan mahtavaa villakangastakkia (=omiin ompeluksiin) vain hieman reilulla viidelläkympillä!

Aivan käsittämättömät olivat kyllä noiden villakangastakkienkin hinnat. Molemmat olivat siis priimakuntoisia, toinen punaista 100%villaa ja toinen khakinvihreää 80%villaa 20%polyamidia - ja hinta 1€/kpl. Siis yksi euro?! Vaikka takin malli olisi kuinka last season, on tuo minusta aivan järjetön hinta. Mutta hei, kuuletteko minun valittavan? No ette todellakaan. :)

Translation: I got this glass thingy from here last weekend. I plan to make a lamp of it! 

3 kommenttia:

 1. Missä ihmeen kirppiksillä sä Mikkelissä käyt ko löydät tavaraa tuohon hintaan?? Mun mielestä ekotorinkin hinnat hipoo taivaita! Lahdesta taas teen aina edullisia löytöjä :) Keittiön tuolit ostin sieltä kierrätyskeskukselta 2€ kpl. Samoja tuoleja olen katsonut muualta ja hintaa on ollut 15-20€. Että paljasta heti missä käyt, ni minäkin pääsen sinne shoppailee :D

  VastaaPoista
 2. Hei! Uusi lukija ilmoittautuu :) Löysin vasta blogiisi ja jäin samantien koukkuun. Innolla odottelen tulevia postauksia! :)

  VastaaPoista
 3. Maippi: Käväistiin siellä Ekotorilla, molemmilla Fidoilla, Vilma&Vihtorissa (vai olikohan se Wilma&Wihtori...) ja Lyseon vieressä majailevassa Osto-ja myyntiliikkeessä (en muista oliko sillä sen kummempaa nimeä). Mutta pakko myöntää, just kun pääsin valittamasta, niin löydettiin keskiviikkona just nappi senkki vaan 80eurolla LAHTELAISELTA kirppikseltä (Sozosta). Siitä postailen niin pian kun kerkiän!

  Janika: Oikein lämpimästi tervetuloa! :)

  t. Laura

  VastaaPoista