sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Adventtiarvonta!

Hyvää ensimmäistä adventtia! Ilma on kaikkea muuta kuin talvinen, harmaa ja tihkuinen, vähän masentavakin. Mutta adventin iloa ja joulun odotuksen riemua se ei poista. Joulu on joulu vaikka olisi kuinka musta. Sytytellään kynttilöitä ja lämmitellään glögiä, kyllä se joulun tunnelma sieltä alkaa löytyä. Ehkä sitä luntakin jossain välissä tupsahtaa, onhan tässä vielä aikaa.

Tämän pimeyden keskellä haluan piristää teitä myös pienellä joulunpunaisella arvonnalla. Jamimamin Facebook-tykkääjien kesken laitoinkin jo aiemmin aamulla arvottavaksi IvanaHelsinki for Luhta Home kaitaliinan Tiira-kuosisena, mutta nyt täällä varsinaisen blogin puolella arvottavaksi laitetaan legendaarista Teltta-kuosia, yhteispaketti josta löytyy kaitaliina ja vyötärömallinen esiliina.
Arvontaan osallistut tavalliseen tapaan kommentoimalla tämän postauksen kommenttiboksissa. Olisi mukava kuulla olisiko teillä esimerkiksi jonkinlaista postaustoivetta, jonka haluaisitte minun toteuttavan? Muistattehan jättää jonkun tunnuksen, jonka avulla teidät saa arvonnan päätyttyä kiinni! Arvonta päättyy 3.12. klo 23.59.

Ja jos se Tiira-kaitaliina kiinnostaa, niin Jamimamin Facebook-tykkäilijäksi pääsee täältä!

Translation: For my finnish readers only, sorry!

12 kommenttia:

 1. Kyllähän minä nyt tämänkin kuitenkin tahon. Voitan siis arvonnan. Postaile vaan teijän kodista kuvien kera. Se kun on niin nätti.

  VastaaPoista
 2. arvonnassa mukana
  T: Annika
  annika@esajokinen.net

  VastaaPoista
 3. Osallistutaan :)

  Toivoisin postausta, kuinka teet kotiisi joulun. Toinen toive voisi olla joku leivontaan liittyvä.

  VastaaPoista
 4. Osallistun! :) Mua kiinnostaisi nähdä teidän poppoon joulusisustusta vähän enemmän,nyt kun kerta lähtölaskenta jouluukin alkaa jo ihan just ;)

  VastaaPoista
 5. Osallistun kilpailuun :) Haluaisin kuulla näin joulun aikaan sinun joulureseptejäsi :)

  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Osallistun.

  Mä odotan aina kieli pitkällä postauksia teidän kodin sisustuksesta. Varsinkin kaikki asetelmasi ovat mun makuun.

  VastaaPoista
 7. Oi, ihana arvonta, tahtoo (voittaa) osallistua!!
  Tykkään eniten kirpparilöydöistäsi, niitä lisää!

  VastaaPoista
 8. Osallistun ehdottomasti! Joululahjatoiveitasi olisi kiva nähdä, ja kodin sisustusta, etenkin lasten nurkista..

  VastaaPoista
 9. Ooh, no tottahan pitää osallistua.

  Itse olen viime päivinä pohtinut paljon ammatti-identiteettini ja äitiyden suhdetta. Varmaan siksi kun ollaan ensi syksyä jo vähän räknäilty ja mietitty vaihtoehtoja. Tammikuusta eteenpäin mulla ei ole duunia johon palata, mikä tietenkin vaikuttaa asiaan, edessä on taas virkojen hakua ja määräaikaisuuksen bongailua. Olisi kiinnostava kuulla, etenkin nyt kun olet palaamassa töihin, että millaiset seikat sihen vaikuttaa ja koetko että juuri omassa työssäsi putoaisi kelkasta jos olisi pidempään pois ja kuinka paljon määrittelee itseään ammatillaan. Itse rakastan työtäni valtavasti, ja mietin miten voisi saada myöhemmin vähän molempia... Että katoaako opetustaitoni täysin va onko se niin luontaista että töihin palatessani ei edes tajua olleensa välillä pois.

  VastaaPoista
 10. Onpa ihana arvonta! Osallistun siis :) Minulla on samanikäinen tyttö kuin sinulla, joten olisi kiva kuulla millaisia vaatteita ammattilainen pukee sen ikäiselle! :) Myös lastenhuoneen sisustusideoita olisi kiva kuulla! Ihana blogi sinulla!

  Windy

  VastaaPoista
 11. Moi! Tuo villakangas-tuunausjuttu oli tosi kiva! Ja kivat olisi nuo telttakankaatkin ;). T. Tuulis (tuulisini@gmail.com)

  VastaaPoista
 12. Osallistun arvontaan. Ja jutut kaikista ihanista löydöistä ja sisustusvinkeistä ovat mieleeni ;)

  VastaaPoista