sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Versace for H&M - Hates it!

Blogini peruspositiivistä virettä ylläpitääkseni ajattelin ensin olla kokonaan postaamatta aiheesta H&M+Versace. Joku pieni pirulainen olkapäälläni kuitenkin vaatii, että päästän ilmoille sen ajatuksen, joka minulla päällimmäisenä kyseisestä mallistosta (tai ainakin niistä osista, joita olen siitä eri paikoissa nähnyt) on, eli:

YYYYYÄÄÄÄK!

Siis ihan oikeasti. Kukkakuosia yhdistettynä toiseen vielä räikeämpään kukkakuosiin, niittejä jotka olivat "in" vissiin kaksi vuotta sitten, kokovartalopinkkiä miehille, isoja kultanappeja... eih, elämänkäsi. Joo, tiedän kyllä että Versacen "tyyli" on jo valmiiksi varsin räikeä ja minun makuuni halvan oloinen ja tyylitön, mutta yhdistettynä H&M:n aitoon halpuuteen on lopputuloksena jotain aivan järkyttävää, suorastaan "kaaseeta", kuten Puntti asian ilmaisisi.

Kuuminta hottia vuonna 2011 - ihan oikeesti?

Oikeastaan ensimmäinen ajatus, joka mallistokuvia nähdessäni mieleen nousi, oli:"Are you kidding me?". Jotenkin on sellainen fiilis, kuin tässä nyt testattaisi että miten pitkälle näiden yhteistyömallistojen kanssa voidaan mennä. Että kuinka karseita rytkyjä voidaan tehdä että pelkkä luksusbrändin nimi riittää niiden ostoperusteeksi? Ja kuinka korkealle näiden tekstiilihirvitysten hintaa voidaan nostaa, että niille vielä löytyy ostajiakin?

Vaihdetaan vyötärönauhaan Lindexin laput - kuka on vielä kirkuen jonossa ostamassa näitä?

Voin kertoa, että tästä yhteistyömallistosta en todellakaan tarvitse yhtäkään vaatekappaletta tai asustetta. Siis en todellakaan. Voi kunpa H&M tekisi yhteistyömalliston jonkun oikeasti kiinnostavan ja ajankohtaisen merkin tai suunnittelijan kanssa....

Entäs te? Oletteko jo laatimassa sotasuunnitelmaa 17. päivän varalle vai onko se teille, kuten minullekin, vain yksi päivä muiden joukossa? Että voisi mieluummin vaikka siivota?

Translation: Versace for H&M - skanky, nasty, trashy and cheap. Not for me, thank you very much. Sorry, Ms D.

3 kommenttia:

  1. Mun mielestä osa tuosta mallistosta on ihan karmeen näköisiä vaatteita mutta sitten siellä on niitä ihan normaalejakin juttuja onneks välissä.. Esim yhdet ihanat pinkit korkkarit ja pari kivanmallista yksiväristä mekkoa. Tosiaan minunkaan mielestä mallisto ei ole täydellisen ihana..

    VastaaPoista
  2. Suurin osa on tosiaan minunkin mielestäni ihan hirveitä :o

    VastaaPoista