torstai 20. lokakuuta 2011

Uutta Lahteen!

Jee, miten kivaa! Lahden shoppailumahdollisuudet senkun paranevat. 3.11. nimittäin avataan kauppakeskus Karisma, jonka lähes 80 myymälän joukossa on monta sellaista kivaa ketjuliikettä jotka täältä on aikaisemmin puuttunut ja paljon myös sellaisia itsenäisiä putiikkeja, jotka täydentävät mukavasti näiden ketjujen tarjontaa. Itse iloitsen erityisesti JCstä, mutta myös muun muassa pikkuhiljaa Suomeen rantautuva Cubus ja luomuruokaa tarjoava Tähkä luomumarket kiinnostavat. Kaikki Karisman liikkeet voit käydä katsomassa tämän linkin takaa löytyvältä listalta.

Sitten kun saisimme tänne vielä Zaran ja Indiskan, niin eihän sitä enää tartteis paljoa muualle (=Helsinkiin) lähteäkään shoppailureissuille. ;) Karisma palvelee muuten hyvin myös ohikulkijoita, sillä se on Kariston kaupunginosassa aivan nelostien varrella! 

Translation: We're getting a new shopping centre here in Lahti! Karisma opens its doors on 3rd November in Karisto and I'm especially excited about JC, Cubus and Tähkä luomumarket which is an organic food store and deli. Now, all I need here are Zara and Indiska and my shopping cravings are satisfied... for a second, lol.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti