torstai 20. lokakuuta 2011

Syksyn tärkein asuste


No ei. Se ei ole minkäänsortin hattu, huivi tai muu lämmike. Se on heijastin se. Jos ette ole huomanneet, niin se on aika pimeätä tuolla jo aamuisin ja iltaisin. Kannattaa siis ripustaa ne heijastimet takkeihin hyvin pitkälti NYT. Aarikalla on näemmä nykyään tosi söpöjä vaihtoehtoja, meille ottaisin nuo ylläolevat. Vaan mistä löydettäisi sopiva myös isille? Metsänkuningas menisi ehkä jollain eränkävijämiehellä, mutta ei kyllä meidän kaupunkikunkulla. :)

Translation: The most important accessory this fall (well, any fall) is the safety reflector - the cheapest life insurance there is in these dark times. The three reflectors above are by Aarikka. I'd like to get the owl for my son, the snowflake for me and the cute bunny for my baby girl. But where do I find reflectors manly enough for my husband? Somehow I cannot see him with a cute bunny or owl - not even the Metsänkuningas-moose.

1 kommentti:

  1. Kiitti vinkistä, noissa on tosi hyvä kiinnitysmekanismi ja ei liian pitkä ketju ja tykkään noista pehmeistä. Täydellinen yhdistelmä josta mielellään maksaa. Tähän asti mun lemppari ollut Paola Suhosen suunnittelema mutta pitkä takista roikkunut ketju joskus jäänyt jumiin huomaamattani ja katkennut :/ Noista ostan meille ainakin terrierin ja pöllön.

    VastaaPoista