tiistai 18. lokakuuta 2011

Ravintolavinkkinen

Reilu vuosi sitä odotettiin ja nyt on vihdoin odotus palkittu ja korvaaja suurelle menetykselle on löytynyt. Lahdessa on uusi intialainen! Jipii, jipii, jipii! Kävimme eilen kaalikeittoon kyllästyneinä (pakko myöntää, että viiden litran kattila on vähän too much) testaamassa syyskuussa avatun My Curryn ja voi pojat, että osasikin intialainen maistua pitkästä aikaa hyvältä. Punttikin veteli kanakormaansa niin innolla, että meinasivat ihan jäädä ranskalaiset huomiotta (ravintolareissut tarkoittavat Puntille nykyään automaattisesti RRRRanskalaisia)!

Itselleni maistui todella mallikkaasti tilaamani Butter Chicken keskitulisena ja taisipa mieskin olla tyytyväinen Chicken Honey Curryynsä. Nälkä meillä taisi olla suuri, sillä pienehköt annoskoot olivat oikeastaan ainoa miinus eiliselle kokemukselle. Paikkana My Curry oli oikein sievä ja siisti ja logoa myöten jotenkin epätavallisen freesi ja trendikäs perinteisempiin intialaisiin verrattuna! I like!

Jos sinunkin tekee mieli hyvää ja edullista intialaista, niin suuntaapa My Curryyn Rautatienkadulle Hämeen Helmen alimpaan kerrokseen (siis toisin sanoen Sokoksen alakertaan Toreron viereen). Tästä mainoksesta ei minulle kukaan maksa, vaan jaan tätä sanomaa aivan täysin siksi, ettei My Currylle kävisi kuten Namaskaarille vuosi sitten. Mää tartteen mun curryni, joten kannattakaa My Currya (hehe)!

Translation: We have a new Indian restaurant here in Lahti called My Curry! Went there yesterday and had a lovely meal with my family. Butter Chicken, mmmm... If you like Indian food as well, please get yourself to My Curry and let's keep the place going! My Curry can be found at Rautatienkatu right next to Torero!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti