sunnuntai 23. lokakuuta 2011

No se palkinto!

Pähkäilin ja pähkäilin ja sitten viimein keksin mitä arvonnan voittaja tulee saamaan palkinnoksi. Se on jotain sellaista, mistä itsekin valtavasti ilahtuisin (vinkkinä vaan kaikille joululahjaa pohtiville hehe) ja jotain sellaista, mistä uskon ainakin monen (ehkä jopa kaikkien) pitävän. Siis - 25dollarin shoppailulahjakortti Shopbopiin, joka on uusin nettikauppaihastukseni sekä pienet maistiaiset uusia Royalin suklaita!

Lahjakortti on täysin omista varoistani (enkä ole Shopbopin kanssa missään yhteistyössä) ja suklaat löysin lauantaina postilaatikostamme (koska unohdettiin tarkistaa postit perjantaina - oli muuten aika kylmää suklaata!). Leaf nimittäin aika ajoin lähettää minulle tuoteuutuuksia maisteltavaksi ja tällä kertaa saimme suklaata. Koska meillä on nykyään ainakin kova yritys pitää ainoastaan lauantai herkkupäivänämme maistelimme vain vähän tummaa ja vähän maitosuklaata ja päätimme, että loput ovat sitten voittajalle (tummaa suklaata sekä tummaa pähkinäsuklaata) - pysymmepä sitten edes jollain syyllä erossa noista herkuista loppuviikon!

Onnea siis nyt jo osallistuneille, sekä teille joilla vielä on arvontaan osallistumatta!

Translation: I've decided the prize for the blog lottery, so it's no longer a surprise! The prize is $25 gift certificate to  Shopbop (my new favourite!) and some Royal-chocolates I got from Leaf. Once again good luck!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti