maanantai 3. lokakuuta 2011

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä...

... vaan ei mitään lainattua. Joten ei, ei tässä mistään häistä ole kyse. Johan sitä ollaan onnellisesti oltu yli kolme vuotta naimisissa. Tuli vaan tuo rimpsu tuossa mieleen kun tarkastelin vaatekaappiani sekä syksy-, että töihinpaluu mielessäni. Eihän siihen ole enää kuin yhdeksän viikkoa kun palaan taas takalistoani toimistotuolille puuduttamaan, joten pikkuhiljaa on alettava miettiä työvaatteita ja muita töihinpaluuseen olennaisimpina liittyviä seikkoja. ;)

Aika trikoopainoitteistahan tämä minun pukeutumiseni näin kotonaollessa on ollut, mutta olen sentään jotain työkelpoistakin sekä hankkinut että säilyttänyt kaapeissani tulevaa odottamassa. Hyvin sinivalkoiselta näyttävät ne vetimet joiden käyttöönottoa odotan ehkä eniten. Joukkion ostoksista uusin on etummaisena roikkuva ihana Dallin Chasen denim-mekko, joka oli myös kaikkien aikojen ensimmäinen Shopbop-tilaukseni. Tällä hetkellä tämä mutsi on siinä kuosissa, että mekko sujahtaa kyllä ihan kunnolla kiinni, mutta kymmenen viikon jumppaputken (aloitettu viime viikolla spinningillä ja muokkausjumpalla Fiiliksessä) jälkeen se toivon mukaan myös näyttää hyvältä ylläni niin tehdessään. Oli kyllä ihan mieletön alelöytö! 170€n mekko vain hitusen yli neljälläkympillä! Kylkeen tilasin Calvin Kleinin kalsongit, jotka kaikessa ihonvärisyydessään ja saumattomuudessaan ovat aivan kuin eivät yllä olisikaan - siis täydelliset ihan minkä tahansa alle (no joo, paitsi ehkä ekoille treffeille, mutta sitä nyt ei näin rouvashenkilönä tartte huomioida, haha)!
Rohkean pääntiensä vuoksi ajattelin työkäytössä yhdistää tämän tiukkaan pyöreäpäänteiseen t-paitaan (hankittava!), paksuihin sukkiksiin ja muhkeaan neuletakkiin(hankittava myöskin!).


H&M:ltä reilu viikko sitten hankkimani sifonkipaita on jo nyt osoittautunut erittäin käyttökelpoiseksi ja muuntautumiskykyiseksi vaatekappaleeksi. Paita on ehtinyt vierailla jo virallisemmin pienissä päivähäissä kynähameen ja korkkareiden kanssa ja rennommin viikonloppuisissa illanistujaisissa harmaisiin pillifarkkuihin ja mustiin nahkasaappaisiin yhdistettynä. 9,90€ hintaan ei huonosti yhdeltä paidan huitulalta. Farkkujen kanssa tämä menee töissäkin vähän asiallisempana vaatekappaleena. 
 Asiallinen alelöytö tuli vastaan myös kesällä Itäkeskuksen Stockmannilla. Dieselin alunperin sadankahdenkympin paita oli alennettu neljäänkymppiin ja oli juurikin sopiva minulle XL-koostaan huolimatta (hinkkihelga-kerhosta huomenta!) - siis pakko ostaa. Ja noista etumuksen yksityiskohdista huolimatta kieltäydyn kutsumasta tätä röyhelöpaidaksi. Röyhelöt - not my thing (onneksi nuo ovat aika kiikun kaakun ovatko ne nyt edes virallisesti niitä).

Epäröyhelöpaita menee varmasti aika näpsäkästi vanhan suosikkini, Espritin tummansinisen jakun alle. Kunhan vain hihat kääräisee molemmista, niin meno ei mene liian siistiksi ja viralliseksi (siinä myös kaksi asiaa, jotka eivät ole ihan my thing)

Serious Sally by Rut.m.fl:n tummansininen, pitkä neuletakki tuli alunperin hankittua reilu vuosi sitten serkkupojan häihin iltalämmikkeeksi ja on sen koommin ollut ihan luvattoman vähällä käytöllä ottaen huomioon kuinka kiva ja mukava se on. Tilanne korjattakoon nyt kun ilmat viilenevät!

Aika jännä muuten. Pitkäaikaisimmat lukijani varmasti muistavat, että virallinen kantani sinistä kohtaan on aina ollut: Vihaan. Näitä kuvia katsellessa huomaa, että olen kai sitten käynyt lempeämmäksi - Italian reissullekin menin ja ostin vaaleansinisen t-paidan! Tummansininen nyt menee vielä lähes mustasta mutta vaaleansininen! Huh huh.

1 kommentti:

  1. Mahtavalta näyttää! erityisesti tuo H&M:n sifonkipaita on upea! :)kyllä kelpaa töihin lähteä!

    VastaaPoista