keskiviikko 26. lokakuuta 2011

In my bag

Sarjassamme perus-blogipostauksia toteutusvuorossa The Kassipostaus. Tätähän en ole koskaan toteuttanut, vaikka varmaan lähestulkoon kaikki muut bloggaajasiskot ovatkin - ja aikoja sitten. Eli, käsveskain ja sen sisältö. Tunnetustihan äitien käsilaukut ovat ääriään myöten täynnä ja sisältävät mitä erikoisempia juttuja, enkä minä ole tässä asiassa mikään poikkeus. No, tällä viikolla kassiin ei ole päässyt eksymään ihan niitä omituisimpia asioita, vaan sisältö on tasan tarkkaan se mitä alla olevat kuvat paljastavat (sensuroin vain ja ainoastaan kassin pohjalla nuhjaantuneet Tena-näytteet - not so very pretty, haha).
Päivittäisessä käytössänihän minulla on jo kolme vuotta hyvin palvellut Marc by Marc Jacobsin musta olkalaukku. Hetkeäkään ei ole kyllä tuota ostosta tarvinnut katua, niin hyvin se on tehnyt kaikki muut aiemmin omistamani käsilaukut tarpeettomiksi. Tavaraa mahtuu mukaan juuri sopivasti (tai no, ehkä vähän liikaakin) ja olalla kannettavuus on ehdoton plussa käsiään jatkuvasti tarvitsevalle mamille.
Ja tämän verran se ainakin vetää sisäänsä! Tässä siis laukun tämänhetkinen sisältö ulos kaadettuna... kiva rojuläjä.
 Lompakko on Tiger of Swedenin, neljä vuotta sitten Stockmannilta ostettu ja vieläkin ihan loistokunnossa! Hyvä hankinta siis. Kännykkäni on niin aataminaikainen ja ruma, että hyvä että kehtaan sitä täällä näyttää... mutta menköön. En kuitenkaan halua vaihtaa sitä ennen kuin se lopullisesti hajoaa, enhän kuitenkaan tee kännykälläni yhtään mitään muuta kuin soittelen - sitäkin aika harvoin (tekstarit - voi yök). Pikku-Moleskine on mukanani aina ja siihen kirjataan niin kauppalistat, remppaidikset kuin työhajatuksetkin. Pari lainausta: "yleisilme tosi pesty ja haalistunut, kuin auringossa kuivaneita merivedessä moneen kertaan lutrattuja vaatteita", "-siis tosi ysäriä!", "42 Sawile Row", "minttusuklaata, hirveesti herkkuja, leipää". Avaimilla ei ole tuon kummempaa avaimenperää, sillä napsautan ne aina kiinni laukussani itsessään sisäpuolella roikkuvaan avainnauhaan (sekin tosi kätevä juttu - avaimia ei tarvitse koskaan hapuillen etsiä kun ne saa aina käsiinsä nauhasta vetäisemällä!)
 Lääkekaappi. Mutsi huoltaa vaivan kuin vaivan, missä ja milloin vain. Jopa isukin piilarihuolto pelaa, hehe.
 Tavallisesti lapsilla kulkee mukana ihan oma hoitolaukkunsa (se karmea sairaalasta saatu vihreä Libero-kassi, voi yök taas meitä), mutta ihan lyhkäisillä pyrähdyksillä pärjätään tällaisellakin setillä: vaipat molemmille, harso, Nupulle ruokaa+pitkä mehulusikka (superkätevä noiden korkeiden ruokapurkkien kanssa) ja monitoimihuivi, joka on toiminut niin imetyshuivina, kevyenä peittona kuin säädyllisyyslisänä Intian työmatkalla (=liian suuret pääntiet kätevästi piiloon).
 Erilaista paperirojua tuntuu kerääntyvän laukkuun ihan kuin itsestään. Tällä kertaa sieltä löytyi vähän Kelan papereita, seurakunnan kuorta, äidiltä saatu K&T, Stagen liput, Puntin MyCurryssä taiteilema väritystehtävä lastenlistoineen, sekä S-, että K-ryhmän mainostusta ja esite Lahden kaupunginteatterin Cabaret'sta, jota kovasti tahtoisin päästä katsomaan. 
Vaikka en olekaan tunnettu siitä, että ravaisin pitkin päivää meikkiäni korjailemassa, löytyy minultakin muutama pikku juttu joilla olemustaan voi pikaisesti raikastaa jos tarve vaatii. Nopeimminhan tuollainen freesaus käy huuliin panostamalla, joten kassin uumenista löytyy huulijuttuja niin voiteen, kiillon kuin punankin muodossa. Hiukset saa äkkiä ojennukseen parilla pinnillä (hiuslenkkihän kulkee lähes poikkeuksetta mukana joko ihan hiuksissa kiinni tai sitten tyylikkäänä rannekoruna ;)) ja kuivat kädet tykkää kovasti tuosta Dermosilin pähkinä-käsivoiteesta (se muuten tuoksuukin ihanalle!). Mieheltä saatu Snön kaulakoru on tällä hetkellä ihan suosikkini ja löytyy usein kassin pohjalta - tämä siksi, että se sattuu olemaan usein tiellä Hippua syöttäessäni ja unohtuu sen riisuttuani aina sinne. Noh, löytyypähän helpommin ;)

Translation: My bag and what it has eaten - a bit too much maybe?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti