maanantai 10. lokakuuta 2011

Entistä ehompi!

Minun oli tarkoitus jo aikoja sitten (siis ennen Italian reissua) esitellä hauska tuote, jollaisen sain itse lahjaksi yritykseltä nimeltä DesignSkins - nimittäin läppäritarra! Enpä sitten läppärimme hajottua ja jouduttua maahantuojan korjattavaksi saanut asiaa aikaiseksi kuin vasta nyt. Pari päivää sitten muistin, että hei tarrahan tuli postissa jo aikoja sitten ja päätin vihdoin ja viimein liimata valitsemani tarran läppärin kanteen.

Joku toinen (tai varmaan aika monet) olisivat varmaan liimanneet kuvan siten, että se näkyy oikeinpäin läppärin ollessa auki, vaan en minä. Ehei. Tarran kohdistelussa ja sihtailussa meni sen verran jo hermoja, että kun tämän pikku "virheeni" (aina voi väittää sen olleen tahallista, vai mitä?) huomasin, en todellakaan jaksanut enää irroitella tarraa ja tehdä uudestaan - vaikka niin käsittääkseni olisin voinutkin tehdä. Vaan hienohan se on näinkin, vai mitä? Ainakin paljon komeampi kuin tavallisen tylsä kiiltävän musta pinta, joka tuolla alla on.

Kuvavaihtoehtojahan olisi ollut valita vaikka mitä, mutta minä tykästyin tällä kertaa näihin kahteen lintusöpöläiseen. Ehkä joku toinen kerta sitten jotain sähäkämpää ja värikkäämpää! :)

DesignSkins-tarroja saa siis läppäreihin, niinkuin tässä nyt demonstroin ja myöskin kännyköihin (jonka ystävällisesti päätin olla demonstroimatta, sillä kännykkäni on todellakin niin aataminaíkainen etten sitä kehtaa esitellä). Aika kiva tapa mielestäni saada muuten niin persoonattomiin ja tylsiin tavaroihin vähän ilmettä. Jos kiinnostuit, niin näitä saa täältä!

3 kommenttia:

  1. Kun ostin miehelle etsystä läppärinsuojusta niin bongasin kans hauskoja tarroja omppukoneille. Yhdessä oli Lumikki ja kun tarran liimaa oikeaan kohtaan niin Lumikki pitää kädessään haukattua omenaa. Muissakin oli joku jippo sen omenan kanssa.

    VastaaPoista
  2. Oi kun ihana! Mulla on samasta paikasta tilattu puhelimen kuoriin tän näkönen tarra :) http://designskins.fi/fi/kappale/kaennykaet---kaemmentietokoneet/samsung/i9000-galaxy-s/floralexplosion/abstract-beauty/#panel-1

    VastaaPoista
  3. Hieno! :) Kyllä sen voi irrottaa ja kääntää toisin päin, itse tein saman kämmin kännykän kanssa että meni ylösalaisin :'D Liimautu hyvin uudestaan! Tän näkönen luuri itsellä: http://designskins.fi/fi/kappale/kaennykaet---kaemmentietokoneet/nokia/c6-01/abstrakt/pinksphere/#panel-1

    VastaaPoista