keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Onnea isi!

Ajastettu postaus

Minun ikinuori isäni ja jo neljän lapsen pappa täyttää tänään 50 vuotta. Tuon ikäiset miehet ovat kai useimmiten niitä kaikkein hankalimpia lahjottavia, mutta omalle isälle lahjan keksiminen oli ainakin tällä kertaa helppoa. Kun joku sekä työkseen, että huvikseen on niin paljon liikkeessä kuin isäni on, ei lenkkareita ole koskaan liikaa. Keväällä sain niin monessa blogissa ihailla custom-made-Nikejä, että sellaisethan ne oli sitten suunniteltava ja tilattava isipapallekin. Toivottavasti ovat mieleiset - paketti aukeaa tänään täällä Toscanan auringon alla...
Postikuluineen näille tuli hintaa 172,50€. Jos itsekin mielit vähän persoonallisempia lenkkareita - tai miksei vaikkapa jumppapaitaa, kannattaa käydä tuolla Nike ID:n sivuilla. Itsellekin tekisi mieli tilata vaikka mitä, mutta toistaiseksi olen keskittynyt vain itseni hauskuuttamiseen suunnitteluohjelmien kanssa räpeltämällä. Itselle voisivat olla mieleiset vaikkapa tällaiset:

2 kommenttia:

  1. kiva kun taas muistutit tuosta sivustosta :D itseäkin houkuttaisi tilata jotkut kivan värikkäät kengät, mutta eniten mietityttää se, että mitä jos eivät olekaan sopivan kokoiset/malliset. eli kysymys sinullekin: miten uskalsit tilata varsinkin vielä jollekin toiselle? minusta kun tuntuu että itsellekin kenkien ostaminen on tosi hankalaa.

    VastaaPoista
  2. Isipapan lenkkarivarasto on sen verran kattava (en varmaan paljoa valehtele, jos väitän hänen omistaneen kymmeniä ellei jopa satoja lenkkitossuja elämänsä aikana) ja kokemusta eri merkeistä ja koosta sen suhteen karttunut niin paljon, että äidin varmistettua koon ja sen että Niket ovat aikaisemmin olleet passelit tein tilauksen aika luottavaisin mielin.

    Jos on epävarma omasta kenkämallistaan ja koostaan, niin kannattaa varmaankin käydä testaamassa vastaava ensin kaupassa ja tilata vasta sitten oma tuunattu versio - mielestäni näitäkin löytyy ihan jollain Niken omalla perusvärityksellä kaupoista. :)

    VastaaPoista