maanantai 26. syyskuuta 2011

Elämä voittaa

Tervepä taas pitkästä aikaa, kaverit! Reissusta palattiin jo yli viikko sitten, mutta vasta nyt tuntuu siltä että jaksaa palailla pikkuhiljaa tänne blogiinkin kuulumisia näpyttelemään. Matka Toscanan auringon alle oli ihana, mutta myös todella väsyttävä (paluupäivänä matkustimme yhteensä n. 14 tuntia ja olimme kotona sunnuntai aamuyöstä kello kolmen aikoihin - ei kivaa näin pienten lasten kanssa) ja kun mies aloitti heti sunnuntaina iltavuoroviikon töissä, kului viime viikko lähinnä toipuessa ja lepäillessä.

Läppärimmekin saimme viime viikolla takaisin, mutta niinkuin kommenttiboksissakin jo harmittelin, valitettavasti ilman mahdollisuutta saada sen kovalevyn uumeniin jääneitä kuvia takaisin. No, onneksi muistot säilyvät vaikkei niistä kuvia todistusaineistoksi olisikaan. Täytyy vain tästedes sekä olla huolellisempi ja varmuuskopioida kuvat tikuille, että katsoa tarkemmin miten ja minne läppärin milloinkin jättää. Nuppukin on päivä päivältä vikkelämpi liikkeissään ja ylettääkin jo vaikka minne - vain pari päivää sitten hän nousi ensimmäisen kerran tukea vasten seisomaan!

Postailen kyllä piakkoin enemmän matkasta, mutta nyt vain tällainen pieni ilmoitus että elossa ollaan ja pian piristyy elo täällä blogissakin. Kerrottavaa riittää, kunhan saan asiat päässäni vähän jäsenneltyä ja riittävästi aikaa niistä kertoa!

1 kommentti:

  1. oi, ihana reissu varmasti ollut! blogisi vaikuttaa muutenkin tosi kivalta :)

    http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

    VastaaPoista