sunnuntai 21. elokuuta 2011

Tahaton blogitauko

Lapsiperheessä sattuu ja tapahtuu... Meillä kävi nyt niin, että olin torstaina vähän turhan huolimaton läppärimme kanssa. Jätin piuhassa kiinni olevan koneen olohuoneen sohvalle käydäkseni hetkisen viereisessä huoneessa ja jätin piuhoista erittäin kiinnostuneen Nupun olohuoneen matolle köllöttelemään. Big mistake!

RÄKS. Kone lattialla. Yrityksistä huolimatta en saa itse elvytettyä, joten kone huoltoon. Eilen tuli viesti miehelle, että maahantuojalle on koneemme lähetetty. Siis kovalevy vaihtoon ja sinne menee kaikki Nupun vauvakuvat ja muut ihanat muistot. Onneksi sentään ei vetänyt tyttö pieni konetta itsensä päälle.

Harmittaa.

Nyt meillä on siis käytössä vain tämä minun opiskelijakämppääni armon vuonna 2005 ostamani vanha rousku, jolla kyllä tekee sen välttämättömimmän (=lukee ehkä sähköpostit ja tarkistaa huutonetin), mutta bloggaamaan hermoni eivät tällä riitä. Joten, hei vaan hetkeksi kaverit. Ehkä tauko tekee hyvää ja varmaankin sitten Italian reissun jälkeen syyskuun puolessa välissä palaillaan levänneenä ja korjatun koneen avustamana (I hope, että kone on sitten jo palannut kotiin - jo nyt on ihan kädetön olo ilman sitä).

Pus och kram.

4 kommenttia:

 1. Hei kysele ihmeessä jos saisivat vielä pelastettua ne kuvat! Minun vanha läppärini hajosi pariinkin kertaan ja aina onnistuivat saamaan kuvat talteen silti. :)

  VastaaPoista
 2. Lapsiperheessä kyllä aina sattuu ja tapahtuu :) Kannattaa kysyä jos vanhan kovalevyn saisi itselle ja sitten jonkun huolto yrityksen kautta pelastettua sieltä kuvat!

  http://todellajossain.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Voi että osaa ärsyttää. Tänään tuli kone maahantuojalta takaisin ja mies tietenkin pyysi saada vanhan kovalevyn takaisin - "Joo, se maksaa sit sen ja sen verran sataa euroa että maahantuoja suostuu sen palauttamaan" oli vastaus Gigantilla. Siis, TÄH? Eikö kyseessä ollut kuitenkin MEIDÄN kovalevy, joka kaiken lisäksi on (sorry for the language, mutta pakko) PASKANA ja jolla maahantuojalla ei todellakaan ei pitäisi olla mitään käyttöä. Äääh.

  Onneksi itkin jo viikkoja sitten kuvien menetyksen pois harmittamasta, sillä ei meidän lompakot nyt vaan veny maksamaan satasia siitä että Nupun vauvakuvat EHKÄ saataisiin pelastettua. Onneksi miehen kännykkään on sentään tallentunut kuvat pienen syntymästä ja muutama muu otos tästä väliltä.

  Mutta kyllä todella ihmettelen tuota Gigantin/maahantuojan toimintaa...

  VastaaPoista
 4. Onpa omituista toimintaa maahantuojalta. Ehkä kannattaisi ottaa luuri käteen ja soittaa maahantuojalle, josko se siitä sitten.

  Oma vm. 2007 aceri vetelee nyt viimeisiään ja uutta kannettavaa miettiessäni olen päätynyt ostamaan ulkoisen kovalevyn kaikkein rakkaimmille ja tärkeimmille kuville.

  http://rollingwithr.blogspot.com/

  VastaaPoista