tiistai 2. elokuuta 2011

Syysuutta

Nonni, kaverit! Tänään se sitten tapahtui. Kaipaamani muutos. Pirteämpi banneri ja vähemmän ärsyttävä (?) blogin nimi. Kun mami kerran jamittelee ihan suomeksi, niin lopetetaan englanninkielinen nameilu. Heh ja hah miten huono sanaleikki, mutta meni jo, ei sensuuria.

Mielipiteensä saa ilmaista. Iloista illanjatkoa jok'ikiselle! 

6 kommenttia:

 1. Porvoossakin fanitetaan.

  Ps. Saitko inspiksen uuteen ilmeeseen Puntin liitupuuhista:D

  VastaaPoista
 2. Kiva ja pirteä banneri on. Huomaa, että disainaat työksesi. Ei saisi insinöörin luovuudella tuollaista aikaan. :)

  Pakko tosin vähän marista loppuun: elokuu EI ole syksyä. Se on kesän loppua, joten bannerisikaan ei ole syysuutta vaan kesäuutta.

  Hullut bloggarit ympäriinsä alkavat nyt jo fiilistellä syksyä. Ihan kuin Suomen kesä ei muutenkin olisi jo tarpeeksi lyhyt. Onneksi sinä sentään toit vaan kivan uuden bannerin, etkä mouhua siitä, kuinka puut saisivat jo kellastua, kun syksy on niin ihku. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Anna, NINNI ja K! :)

  Borgån anonyymeille myös kiitokset - ja kyllä, siitähän se ajatus sitten lähti. Ja näkyy muuten tuolla vasemmassa yläkulmassa osa ittensä Puntin teosta!

  Minttu: Totta turiset - eihän tämä elokuu ole syksyä nähnytkään! Yleinen fiilistely näköjään tarttuu, vaikka viimeksi eilen kesän loppua nurisseelle miehelle toitotin miten elokuu on kuule kesää ja vieläpä yksi omista suosikkikuistani - päivät ovat vielä ihanan lämpimiä ja aurinkoisia, mutta illalla saa jo fiilistellä pimeyttä ja makeankirpeää loppukesän tuoksua. Sou sori ;)

  t. Laura, joka ei jälleen kerran saa itse kirjautua oman bloginsa kommenttilootaan. Hei kiitos, Blogger! Hyvin männöö!

  VastaaPoista