torstai 4. elokuuta 2011

Suurimmat, rumimmat ja kalleimmat

Arvatkaapa vaan, mitä tuo otsikko kuvailee? No, ette arvaa kuitenkaan, joten kerron ihan itse - tämänkesäisiä bikinejäni! Kyllä!

Voin kertoa, että bikinien osto tänä kesänä oli ikävintä koskaan. Tirautinpa ihan julkiset itkutkin Changen myyjättären iloksi, poljin jalkaa kerran jos toisenkin, nyyhkin ja ruikutin miehelle ja muullekin lähipiirille ja ahdistuin oikein olan takaa. Ei, en siksi että olisin surrut raskausarpiani (aika vähän), hyllyvää vatsaani (aika pieni enää) tai muutenkaan turvonnutta olemustani (ei paha) - vaan siksi, että minulle sopivia bikinejä ei yksinkertaisesti ole olemassa!

70I.

Nii-in. Sepä se on se virallinen, oikea kokoni tällä hetkellä. Mitäpä veikkaatte, paljonko löytyy biksuvaihtoehtoja tämän kokoiselle....? Aivan oikein, vastaus on pyöreä nolla. Ketjuliikkeistä en nyt edes haaveilekaan, on täysin selviö ettei tällaiselle etumukselle riitä peitteeksi postimerkin kokoiset pikkulaput. Epätoivo iskikin, kun edes erikoisliikkeet eivät pystyneet palvelemaan paisunutta poveani. Edes Change, minun luottoliikkeeni (ehkä siksi pettymys siellä oli niin kova...)

Niin epäreilua. Toiset saavat valita itselleen sopivista kivoimmat ja kauneimmat ja minun pitäisi sulloutua joihinkin taatusti rumiin (isot tissithän kuuluvat vain tädeille, joten kuositkin ovat sen mukaisia, ettäs tiedätte!) ja silti vähän liian pieniin ja epämukaviin. Ei kiva. Ei varsinkaan tällaiselle tytölle, joka tykkäisi näyttää itselleen ja pysyä tyylilleen uskollisena rannoilla ja altaillakin.

No, nöyrryttävä oli silti, sillä uimisesta ja auringossa löhöilystä en sentään turhamaisuuteni takia luovu! Kaiken etsinnän jälkeen löysin vastauksen Mikkelistä, Elena-nimisestä alusvaateliikkeestä. Rinnakkaiskoko 75G istuu ihan ok, vaikkei täydellisesti kuitenkaan ja mallin kanssa pystyn elämään tämän kesän. En kuitenkaan yhtään pidempään! Jos "tytöt" eivät imetyksen lopetettuani ala pikku hiljaa pienenemään, on asialle tehtävä jotain. Toista kertaa en halua joutua tilanteeseen, jossa ostan ainoan sopivan vaihtoehdon, joka ei edes sovi tyyliini ja maksaa silti mansikoita.

Et sinäkään olisi näistä yli 100€ maksanut...
Ja hittolainen, alaosakin piti sitten samantien mennä ostamaan uusiksi Hennesiltä noiden kuvassaolevien tilalle. Jättikupit omaavalla kun ei ilmeisesti voi olla suhteessa pieni pylly, joten liivien parina oli luonnollisesti alaosa kokoa L. Joka kovasti yritti jäädä järveen aina itse sieltä noustessani. Not so very nice.

Puuh. Sainpas purettua.

5 kommenttia:

 1. Täällä blogimaailmassa purnaaminen helpottaa kummasti :)

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä kumma, että pienellä ympäryksellä ja isolla kupilla ei meinaa löytää edes nuorekkaita ja kauniita liivejä, niin en yhtään ihmettele, että bikinien löytäminen on jo mahdotonta. Itse ratkaisin ongelman viime kesänä ostamalla Finnwearin bikinitopin. Peittyy masumakkaratkin samalla :D

  VastaaPoista
 3. Sama vika täällä ton etumuksen kanssa. Mä tyydyin uikkariin ;)

  VastaaPoista
 4. tätä tulee nyt auttamattoman jälkijunassa, mutta newlook.co.uk:sta saa tilattua biksuyläosia tosi isoihin kokoihin asti. ihan vaikka sellaisia kolmioyläisooita kanssa.

  nim. kohtalotoveri.

  VastaaPoista