tiistai 9. elokuuta 2011

Pieniä kivoja

Niinhän se on, että pieniä ovat ne asiat, jotka useimmin tuovat hymyn huulille ja mielen iloiseksi. Tänä kesänä niitä on tuntunut olevan erityisen paljon. Ei mitään suuria ihmeellisyyksiä, vaan pieniä asioita ja tapahtumia, joista on tullut hyvälle tuulelle. Kuumina päivinä syötyjä ihania jäätelöitä (Lahdessa parasta saa muuten Trio-kauppakeskuksen 2-kerroksen Ciao Cafesta), hauskoja uintiretkiä (tänä kesänä olemme suunnanneet mökkien lisäksi Hollolan Tiilijärvelle ja Vääksyyn), juhlia, mökkeilyä, kasvimaan hoitoa, miehen keräämiä mustikoita ja niistä tehtyä piirakkaa, lasten naurua ja vaikka mitä muuta.

Hymyn huulille ovat nostattaneet myös nämä:
Ebaysta 9 punnalla löytämäni tuliterät Fred Perryn tennarit, joita olen käyttänyt juurikin niin paljon kuin kuva kertoo - siis PALJON!

Oman maan perunat, joista suurimmat ovat nyrkkiäni isompia - ja niin maukkaita, että!

Launeen Citymarketista bongattu Snapple! Edellisen kerran tätä siemailtiin häämatkalla Miami Beachilla, joten olihan sitä napattava mukaan ja fiilistellä vähän. Mmmm, on se vaan hyvää! Toinen Snapple-suosikkini on muuten Kiwi-Mansikka, naminam.

2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin eilen illalla ja voi! Oon lukenu useamman tunnin tätä. Piti välillä nukkua ja aamulla jatkaa. Ehdottomasti jää suosikkilistalle. Niin, miten tänne päädyin? Etin sisustus- ja remontti-ideoita, koska haaveissa syksy tullaan asumaan omassa rintamamiestalossa. Tarjous on jätetty ja vastausta odotellaan. :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten kiva kuulla! Oikein lämpimästi tervetuloa vaan lukemaan jatkossakin! :) Ja aivan hirmuisesti onnea talotarjouksen kanssa, juuri tänään yksi erittäin läheinen ihminen löi lukkoon kaupat talosta. Toivottavasti teillä käy yhtä hyvin! On nää rintamamiestalot vaan niin ihania ja kodikkaita!

    VastaaPoista