sunnuntai 14. elokuuta 2011

Meidän lapsilla ei ole huoneita...

No hei, nukutaankin vielä kaikki samassa sängyssä! Mutta jos olisi, niin hankkisin sinne varmasti nämä ihanat Fine Little Dayn julisteet:Apple Papplella on yhtä muhkut posket kuin Nupulla. Venäläisellä nuotilla puhellut lääkärikin totesi torstaisella käynnillämme että:"suuret silmät, suuret posket". Kehen lie tullut...

Pirum parum on taas kuin Puntti mököimmillään - niin dramaattinen ja samalla niin hellyyttävä.

Lastenhuoneista on kyllä ollut puhetta viime aikoina, mutta toteutuksen takarajana olemme pitäneet koulujen aloittamista. Sitä ennen riittänee sänkyjen siirto vanhempien makuuhuoneen viereiseen muinaiseen keittiöön ja leikille tilaa keskikerroksen olohuoneista. Että voipi olla niin, että kunhan toteutusvaiheeseen päästään, ovat nuo julisteet jo auttamattomasti liian pienten juttuja... joten tämä siis vaan vinkiksi muille, itse jään vain huokaillen ihastelemaan. On ne ihanat!

2 kommenttia:

  1. JEE! Minä NIIN nään siun lapset noissa julkuissa! Ihanat! :) Voihan ne ostaa vaikka sängyn viereen seinälle, vaikkei omaa huonetta oliskaan. Ja mieti, miten erimakee tommonen kuva on sit joskus jossain opiskelijaboxin seinällä. Aattele, Nuppu lähtee kohta toiseen kaupunkiin yliopistoon ja Puntti armeijaan... Nii miuki vauvat, APUA!!!

    VastaaPoista
  2. Pitää vissiin alkaa suunnitella jo ylppärimenua... ;)

    VastaaPoista