maanantai 15. elokuuta 2011

"for cooks, gardeners and sticky mitts"

Sain viime viikolla kokeiltavakseni kolme tuotetta kosmetiikkasarjalta, josta en aikaisemmin ole kuullut sanaakaan. Eikä ihme - Treacle Moon-tuotteita kun ei ilmeisesti myydä Suomessa missään muualla kuin kauneuden verkkokauppa Pretty.fissä! Nyt kun olen jokaista ehtinyt jo muutaman kerran kokeilla, on aika raapustaa teillekin pari sanaa kokemuksistani - tiedä vaikka löytyisi muillekin uusia suosikkeja tästä sarjasta!
Mukavan näköinen kolmikko, vai mitä? Omaa silmääni tuotteiden ulkonäkö miellyttää ainakin kovasti. Nuo pienet tekstinpätkät nyt ovat ihan älytöntä lässynläätä, mutta jos niitä miettii vaan visuaalisena tilantäytteenä eikä jää turhaan miettimään niiden sisältöä, ovat ne mielestäni ihan ok -saavat olla.

Ensimmäisenä tuotteista käyttöön pääsi Those Lemonade Days-käsisaippua. Keittiöstä olikin juuri sopivasti loppunut tavallisesti siellä käyttämämme Dermosilin keittiösaippua, joten tämä tuli oivaan saumaan paikkaamaan tilannetta.
Kädethän sillä tulee puhtaaksi niin kuin kuuluukin ja kaupanpäällisiksi vielä ihanan tuoksuisiksi - sellaisiksi vanhanaikaisen sitruunapiirakan tuoksuisiksi! Nam! Lisäksi puteli näyttää kivalle tiskipöydän kulmalla nököttäessään, eikä haittaa tee sekään että mies tykkää. Tokaisi tuossa yksi ilta, että:"täähän tuoksuu hyvältä tää uus käsiaine". No nii-in.

Jos nyt vertaan siihen tavallisesti käyttämäämme Dermosiliin, niin kyllä tämä nyt taitaa nättiys-ja tuoksupisteillä voittaa. Että so long vaan sille, täyttöpusseja ei taideta enää ostella.

Seuraaavana otin suihkukaveriksi vadelmaisen The Raspberry Kiss-suihkugeelin:
Vadelma on niitä tuoksuja, jotka kosmetiikkavalmistajilta menevät turhan usein vähän pieleen. Lopputuloksena on usein joko lääkemäinen esanssiäklötys, joka ei ole vadelmaa nähnytkään tai sitten niin luomuinen vattu ettei sitä kitkeryydeltään kykene käyttämään edes pyykkipoika nenässä. Tämäkään vadelmasuihkugeeli ei tuoksu mielestäni ihan oikealle vadelmalle, mutta ei onneksi kuitenkaan kummallekaan noista edellä kuvailemistani vaihtoehdoista. Lähinnä tuoksu muistuttaa minusta vadelmaveneiden tuoksua! Eli ei huono, varsinkaan jos nuo kyseiset karkit ovat mieleen. Muilta ominaisuuksiltaan tämä suihkugeeli on aivan yhtä passeli kaveri kuin mikä tahansa kaupan hyllyltä valittavissa olevista vaihtoehdoista. Pesee puhtaaksi - siis ihan toivottu lopputulos.   

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä kokeilin kolmikon kalpeimman väristä putelia: 
Minä rakastan kookoksen tuoksua! Siksi olinkin vähän pettynyt, kun ensimmäisen kerran läimäisin iholleni My Coconut Island-kuorijaa. Se nimittäin tuoksui aivan jollekin apteekin perusvoiteelle! Pettymys tuoksuun alkoi kuitenkin lieventyä, kun havaitsin kuorijan olevan juuri niin karkeaa kuin vartalokuorinnan mielestäni pitääkin olla. Pienen pienet hippuset kun eivät paljoa tätä tyttöä liikuta, mieluummin kuorin vaikka hiekalla että on riittävästi tehoa, haha.

Suihkun jälkeen kuivaillessani koin myös yllätyksen - suihkussa perusvoiteelle tuoksunut aine olikin jättänyt iholleni vienon kookoksen tuoksun! Taputapu! H&M:n Coconut&Lime-kuorinta taisikin saada  vakavan kilpakumppanin...


Yleisesti ottaen pidin siis kaikista kolmikon jäsenistä. Suihkugeeliä tuskin tarvitsee lisää tilailla, kun ei tuo vadelma ole niitä itselle kaikista mieluisimpia tuoksuja, mutta nuo toiset kaksi saattavat hyvinkin päästä vakiovarustukseksi keittiöön ja kylppäriin. Varsinkin kun eivät ole hinnalla pilattuja - kaikki nämä tuotteet ovat Pretty.fissä 6,50€/kpl.

Jos nyt kiinnostuit näistä Treacle Moon-suihku-ja kylpytuotteista, otapa suunnaksi Pretty.fi. Sieltä voi löytää muutakin edullista kosmetiikkaa ja pari muutakin merkkiä, joita et muualta Suomessa saa (mm. Colorsport-kestovärit ripsille ja kulmille sekä James Brown London –hiustuotesarjat Signature ja Scandalous).

1 kommentti:

  1. täällä meillä päin ainakin tuli myyntiin juuri samoja ihanuuksia elo-syyskuun vaihteessa lastenvaatekaappiin, joka myy esim. name it:tiä...
    niin ihania tuoksuineen, tulee aamulla suihkussa pakostikin hyvälle tuulelle :)

    VastaaPoista