maanantai 11. heinäkuuta 2011

Ajatuksia eteisestä

Ei, eteinen ei varsinaisesti ole vielä työlistalla. Pihassa ja olohuoneen remontissa riittää vielä puuhaa ihan hyväksi aikaa. Se ei kuitenkaan estä suunnitelmien tekoa ja haaveilua eteisen suuntaan. Mielessä on jo monta lähes lopulliseksi pohdittua ratkaisua.

Yksi ratkaisu, joka on varmaankin 90% varmaa on se, että eteiseen tulee puolipaneelit. Kyllä, ihan totta! Ei kuitenkaan sitä 90-luvun perus-mäntypaneelia, vaan jotkut kauniit valkoiseksi maalatut. Helmipaneeli voisi olla ihan varteenotettava vaihtoehto.

Paneelin kaveriksi haluaisin jotain nättiä mummola-tapettia. Mielessäni näen harmahtavan beigellä pohjalla vaaleanpunaisia ruusuja, mutta se mitä todellisuus tulee olemaan, en vielä tiedä. Kauniita vaihtoehtoja kun riittää.
Nuo neljä ihanaa esimerkkiä ovat kaikki Tapettitalosta. Sieltä löytyy vaikka mitä ihania vanhoja suomalaisia design-tapetteja! Omaankin taloon katselin ensin vain 50-luvun designeja - ne kun sopisivat tänne meille ihan takuuvarmasti. Hintaahan noilla tietenkin on, mutta jospa eteinen pienenä tilana veisi sen verran vähän tapettia että siihen voisi vähän panostaakin. Onhan eteinen myös vähän kuin talon käyntikortti...

Lattiasta tiedän jo varmuudella, että se tullaan maalaamaan samalla harmaalla kuin muukin alakerta. Kengät pysyvät samalla Ikean hyllyllä kuin ennekin, joskin lisäpareille haluaisin myös Ikeasta pitkään katselemani kenkälipaston - sinne voisi piilottaa ne vähemmän kauniit lenkkarit ja muut rönttäkengät ja pitää hyllyssä esillä ne nätimmät parit.

Ja epämääräistä roinaa ja avaimia säilyttämään haluan tämän:


Ihana!


4 kommenttia:

 1. Kommenttini tähän kaikkeen: <3

  VastaaPoista
 2. Kauniita tapetteja! :) Mistä tuollaisia avaimien ym. juttujen säilytyslokerikkoja saa? On meinaan sellainen mistä itsekin tykkään :)

  T:Meeku

  VastaaPoista
 3. Nuo sopii tosi hienosti teidän kodin tyyliin -meidän mummulassa on ollut ihan tuon ruusutapetin näköistä tapettia!

  VastaaPoista
 4. Mimli: <3

  Meeku: Tuo kuvassa oleva on Riviera Maisonin, kuvan alta kun klikkaat "kuva"-linkkiä, niin pääset suoraan nettikauppaan tuon lokerikon kohdalle.

  Lilou: Oi, teillä on varmaan (ollut?) tosi kaunis mummula! :) Miehelle esittelin näitä tuossa eräs päivä ja voipi olla että päädytään tuohon Ken kiuruista kauneimpaan - se kun on ollut haaveissani jo pitkään. Mutta saas nyt nähdä kuinka kauan menee ennen kuin päästään toteutusasteelle.... onneksi ei ole kiire mihinkään :)

  VastaaPoista