keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Pieni hemmotteluhetki

Aamupäivällä kasvimaalla huhkittuani huomasin minulla olevan oivallinen hetki pienelle hemmottelulle - Nuppu tuhisi unta pihalla vaunuissaan ja perheemme miesväki oli rautakauppareissulla ostamassa tarvikkeita terassimme kaiteita varten. Arvelin, että aikaa ei ehkä kuitenkaan olisi kovin paljon, joten ajattelin sitten tehdä jotain mikä on sekä ihanaa, että hyödyllistä - Jalkakylvyn!

Kaivoin yläkaapista ihanan emalivadin, joka on talon entisten omistajien meille jättämää omaisuutta ja arvoin hetken kahden uuden saippuani välillä. Siskolta ilolahjana saamaani (nii-in, taas se lahjoi minua näin kivasti!) L'Occitanen Verveineä vaiko Juhannuksena Juvan Butiken På Landetista ostamaani Crabtree and Evelynin Crabapple&Mulberryä?
Päädyin vaihtoehdoista ensimmäiseen. Saippuaa tuoksutellessani hoksasin muuten, miksi siitä tulee niin nostalgisen mökkimäinen olo - sehän tuoksuu aivan Sunlight-palasaippualta! Juuri siltä, mitä lapsuudessani muistan olleen jok'ikisellä mökillä millä pääsin vierailemaan (omaa mökkiähän meillä ei ollut kuin vasta sitten kun olin jo teini-iässä). Ihanan raikasta!
 Mökkifiilistä lisätäkseni, päätin kylvettää kasvimaan jäljiltä mutaiset varpaani kuistin portailla auringossa istuskellen. Voin kertoa, että oli mukavaa! :)
 Kylvyn jälkeen kelpasi sujauttaa puhtaat varpaat uusiin pihasandaaleihin, jotka ostin myöskin H&M:n alennuksista 2,95€hintaan, ja katsella kun rautakaupasta palannut mies jatkoi terassikaiteen kanssa puuhailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti