perjantai 17. kesäkuuta 2011

Menossa Tukholmaan? (arvonta)

Sain taannoisesta Visit Swedenin bloggaajakisaan osallistumisesta palkinnoksi yhden päivän Tukholma-kortin, jolla saa mm. vapaan pääsyn 80 museoon ja nähtävyyteen, ilmaisia matkoja Suur-Tukholman paikallisliikenteessä ja paljon muita etuja joista voit lukea enemmän tuon edeltävän linkin takaa. Kortin arvo on 425SEK eli noin 45€, eli ei ihan ilmainen läpyskä.

Koska emme haluistamme huolimatta kuitenkaan saa Ruotsin reissua tälle kesälle järjestettyä (jääpähän ensi kesäänkin jotain odotettavaa, silloin on viimeistään päästävä naapurimaan-reissulle), haluan arpoa tämän kortin ilahduttamaan jotain ihan oikeasti Tukholmaan suuntaavaa lukijaani. Eiköhän teistä kuitenkin jokunen löydy...

Arvonta alkaa N-Y-T-Nyt! ja päättyy tiistaina 21.6. klo 18.00, jonka jälkeen arvon voittajan. Olkaahan siis kuulolla silloin. Säännöt ovat ne tavalliset: Kommentoi jotain tähän postaukseen (olisi kiva kuulla vaikka mitä aiot Tukholmassa puuhailla ja kenen kanssa olet reissuun lähdössä) ja jätä joku jälki jota kautta sinuun saa yhteyden, jos arpaonni sattuu osumaan (sähköposti on pop).

No ei kai tässä sitten muuta kuin onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti! Tai vaihtoehtoisesti Lycka till! Nyt ulos nauttimaan auringosta :)

8 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! viitsisitkö poistaa tämän kommentin, en haluaisi sähköpostiosoitettani näkyville... :) kiitos!

   Poista
 2. Hei, mahtava arvonta!

  ollaan tulevan miehen kanssa menossa Tukholmaan lomalle juuri vähän ennen häitä tuossa elokuun puolessa välissä. Ajateltiin ainakin fotografiskaa tai modernin taiteen museota. Eli palkinto sopisi paremmin kuin hyvin :)

  Shoppailut ja muut on jo Tukholmassa asuessa nähty mutta museoissa tulee käytyä melkein joka reissulla.

  s.postini on paivi.kuula(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Lasten kanssa olisi tarkoitus lähtä käymään.
  Lasten ehdoilla mennään ja liikutaan. :)

  VastaaPoista
 4. En aio osallistua arvontaan, sillä justiinsa viime viikolla Tukholmassa käytiin (liian myöhään sun arvonta :D). Mutta suosittelen kovasti Wasa-laivan museoa, oli erittäin hieno paikka! Ja poika tykkäsi museon lähellä olevasta akvaariosta aivan mahdottomasti, sielläkin kannattaa käydä :)

  VastaaPoista
 5. Ollaan kesälomareissu varmaankin heittämässä lapsosten ja anopin kanssa. Aion mennä tsoppaamaan ja sitten olis kiva viedä Tuikku sinne Astrid Lindgrenin maailmaan. Jo olis aika tulla voitto kotiin! ;)

  VastaaPoista
 6. Heiii mä osallistun. Mulle viis arpaa ;-).
  Haluaisin mennä rentoutumaan psyykkisesti, fyysisesti ja ehkä sosiaalisestikin.

  Satu, aniiri.blogspot.com

  VastaaPoista