tiistai 28. kesäkuuta 2011

Lakanoidenvaihtopäivä

Tänään tein jotain perin harvinaista. Silitin lakanat! Sinkkuaikoinanihan tuossa ei olisi ollut mitään ihmeellistä, nuoruusvuosieni kesät kun tein töitä pesulassa, josta minuun tarttui pakkomielle sileisiin lakanoihin ja viivasuoriin vaatepinoihin. Mutta parina viime vuonna, kun on ollut vähän muutakin puuhaa, on lakanoiden silittäminen jäänyt asioiden tärkeysjärjestyksessä sinne aika viimeisille sijoille. Vaikka mikä onkaan ihanampaa kuin pujahtaa saunapuhtaana tuuletettujen petivaatteiden ja puhtaiden, silitettyjen lakanoiden väliin?
Silitysintoni taisi saada alkunsa noista H&M Homen söpöistä ruusulakanoista, jotka ostin juuri alennuksesta hintaan 9,95€/setti. Ne olivat juuri niin suloiset kuin kesälakanoiden kuuluukin olla, että pakkohan ne tuohon hintaan oli ostaa omaksi! Kuvassa näkyy muuten myös ihkaensimmäinen huuto.net-ostokseni - ihana 50-luvun pinnatuoli! Sekin on niin siro ja suloinen että. Vain sen tuleva väri mietityttää... Tämäkin kun tekisi mieli vetäistä valkoiseksi, mutta toisaalta tuo ruskeakaan ei ole hullumpi...

2 kommenttia:

  1. ihana tuo tuoli noinkin päin, itse maalasin juuri sellaiset alaspäinlevenevä pinnaiset tuolit valkoisiksi. hyvät tuli, mutta tuo ruskea kyllä sopii tyylin myöskin. ihan sattumalta löysin blogisi ja täytynee lueskella tarkemminkin :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa vaan Sara! Kyllä tuo ruskea tosiaan päivä päivältä vaan tuntuu kivemmalta. Onneksi nyt ei ole edes kummemmin aikaa maalailuhommiin, niin tulee oikeasti ihan ajan kanssa mietittyä tuota väriä :)

    VastaaPoista