maanantai 23. toukokuuta 2011

Modekungen ja Vagabondeille korvaaja

Kevätsiivoiluja tehdessäni olin tänä vuonna armoton - todella armoton. Niin tiukaksi muijaksi ryhdyin, että roskikseen päätyivät jopa viime keväänä ostetut Vagabondin kiilakorot, ne lempikenkäni viime kesänä. No, tottapuhuen, kyllä ne olivatkin niin potkitun näköiset, että eihän niitä olisi kehdannut enää julkisilla paikoilla käyttää, mutta nyt olen ongelmissa. Kengillä ei ole korvaajaa.

Aina, kun tarvitsisin asuuni vähän lisää potkua ja nostetta, joudun toteamaan että "no can do", kesäpopovalikoima rajoittuu nyt Henkkiksen halppisballerinoihin. Asennekerroin nätti 0.

Vaikka noita kovasti rakastamiani Vagabondejani saisikin vielä ainakin Brandosilta, en kyllä taivu enää niitä ostamaan. Kuutisenkymppiä on kuitenkin aika dyrt hinta yhden kesän kengille... Siispä ilahduinkin aika mukavasti, kun Modekungenille ensimmäistä kertaa eksyttyäni löysin nämä kiilakorot alelaarissa:
Siinähän ne olisivat oivat korvaajat - vieläpä edullisemmat kuin edeltäjänsä! Vaan kuinkas sitten tuo Modekungen... Nettikauppa kyllä näyttää varsin asialliselta ja postikulutkaan eivät jättimäisen suurilta kuulosta (max. 14€ Pohjoismaihin), mutta olisi silti kiva kuulla josko jollain olisi kokemuksia ko. putiikista. Varsinkin toimitusajat kiinnostavat, koska kengille olisi tarvetta vähän niinku NYT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti