keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Hei, mä olen jättiläinen...

Enpä ole muuten pitkään aikaan käynyt missään saamatta edes muutamaa pitkää tuijotusta osakseni. En myöskään ole aikoihin tavannut ketään tuttua kuulematta kommentteja tyyliin: "Oletpa iso", "Onko siellä kaksoset", "Oot vissiin syöny vähän liikaa?".

Ai nou. Olen iso. Tai siis, mahani on aivan jättimäinen. Ylläoleva kuva on otettu eilen, tismalleen laskettuna päivänä. Kun ulkomuoto on näin pyöreä, on paras vaatekokonaisuus 100% trikoota - en haaveile enää edes mammafarkkuihin pukeutumisesta. Ei mahdu. Näissä vetimissä jaksoi hyvin pyörähtää vähän rauta- ja kukkakaupassa ja hakemassa laiskajaakkona takeaway-thaimaalaista.

Toppi, neule, leggingsit ja tuubihame H&M (neule ja leggingsit uusia ostoksia tältä viikolta), saappaat Vagabond (joulunalusostos Sokokselta) ja koru Snö of Sweden.

Hiuksenikin menin muuten värjäämään uuden vuoden kunniaksi. Tavoitteena oli mahdollisimman lähelle omaa luonnollista väriäni oleva sävy, mutta harmittavan punertavalta tuo kyllä näyttää. Ja aavistuksen tummemmalta, kuin mitä oikeasti muistelisin olevani. Mutta ei hätää, väri ei ole kesto vaan 28 pesua kestävä kevytsävy - pikkuhiljaa se haalistuu ja on varmaan jossain vaiheessa ihan OK.

Mutta mietityttää kyllä, että miksi sävy jonka nimi on keskiruskea, punertaa tällä tavalla? 

5 kommenttia:

 1. huhhuh, on kyllä aikamonen vatsa :) Jaksamisia kovasti!!!

  VastaaPoista
 2. Hui!!!!! Ei löydy edes sanoja :D

  VastaaPoista
 3. Ihan tutun näköinen äitylihän siellä mahan ympärillä on:) Vaikka masu on iso, on se niin kauniin näköinen. Täällä Porvoon suunnalla odotetaan innokkaina, milloin uusi tulokas saapuu suvun keskuuteen. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Ootpa solakka. Pusipusi, sisko armas.

  VastaaPoista