tiistai 9. marraskuuta 2010

Vastaus löytyy Tanskasta!

Mikä on se suunta jonne kannattaa kääntyä, jos tarvitsee ylleen jotain käytännöllistä, mutta silti raikasta ja hyvännäköistä? No, Tanskapa tietenkin. Ihmettelin opiskeluaikoinani kun eräs opettajani ylisti Tanskaa designin mahtavimmaksi maaksi - "Täh, eikö se ollutkaan pyhä Lontoo-Pariisi-Milano-kolmikko, joka jyllää?". No, viime vuosina olen itsekin huomannut, että eipä ole ei. Kun kyse on nimenomaan käyttömuodista, on Tanska todellakin iso ja tärkeä. By Malene Birger, Designers Remix, Selected Femme, Soaked In Luxury, VILA, Vero Moda, Pieces, Only, Mamalicious ovat vain pieni joukko esimerkkejä pienen maan mahtavasta muotitarjonnasta.

Omasta vaatekaapistanikin voin helposti havaita Tanskan mahdin - jos ei muutamaa H&Mltä ostettua vaatetta oteta lukuun, ovat kaikki viimeisimmät hankintani jonkin tanskalaisen merkin - Mamaliciousia varsinkin nyt näin raskausaikana. Ja hyvin, hyvin vahvasti näyttäisi nyt siltä, että iänikuisen kumisaapasjahkailuni vastaus voisi myös löytyä Tanskanmaalta!

Nämä Ilse Jacobsenin kumpparit kun ovat samaan aikaan sekä erittäin käytännölliset ihanasti lämmittävän fleecevuoren ja sen kumisaappaissa vakiovarusteena tulevan vedeneristyskyvyn ansiosta, että kauniit ja ajattomat ulkonäkönsä puolesta. Ei haittaisi, vaikka ne paukkupakkaset tulisivatkin (ainakin tämän aamun mittarinlukemat alkaisivat viitata sinne päin) - nämä kun varmasti toimisivat myös silloin! Minä kun en jalkoihini mitään toppakenkiä laita (vaikka sisko miten suosittelisi), toimisivat nämä varmasti oivana korvikkeena lapsen/lasten kanssa lumileikeissä temmeltäessä! Ei muuta kuin villasukat väliin ja avot! Ja samoilla kengillä kehtaisi lähteä kaupungillekin rattaiden kanssa lampsimaan. 
Ilse Jacobsen: Rub1-01 - Brandokselta
Ilse Jacobsen: Rub1-01 - Brandokselta


Hmmm... Vielököhän jatkaisi jahkailua, vai antaisiko viimein itselleen luvan laadukkaaseen järkiostokseen? DKNYn kumppareihin verrattaessa näissä tietenkin ilahduttaisi myös se, että Ilsen saappaat ovat Euroopassa käsityönä valmistetut - ja jos ei kerran kotimaista, niin ainakin skandinaavista designia. A-pu-va!

”Olen mukana kilpailussa, jossa voit voittaa 80 e kenkälahjakortin BRANDOS.fi -nettikenkäkauppaan. Kilpaile täällä

1 kommentti:

  1. Wärttinan viisain sanoin: En mie itke ensinnäkkää sillä miul on toppakenkä.

    VastaaPoista