maanantai 8. marraskuuta 2010

Maybe I'm not a Hunter girl after all...

Sataa, sataa ropisee, pili pili pom.... Kumppareille olisi viime aikoina ollut tarvetta. On ehkäpä vieläkin. Ainakin muutamana päivänä viikossa ovat varpaat olleet kotiintullessa kylmät ja märät, kun mokkasaappaat eivät jostain kumman syystä ole pitäneet vesilammikoita loitolla. Viime keväänä ostetut Vikingit ovat kyllä edelleenkin olemassa, mutta olen pihahommissa saanut ne sen näköisiksi, ettei niillä kehtaa enää töihin tallustella.

Siispä, jälleen kerran ostoslistalle: kaupunkikelpoiset kumisaappaat. Huntereita olen taaskin pohdiskellut, mutta päätynyt siihen lopputulokseen, että ehkä ne eivät sittenkään ole minua varten. Niin hyvät ja helpot peruskumpparit kuin ne olisivatkin, minä haluan jotain muuta. Ennen kaikkea haluan jotain muuta kuin mitä kaikilla muilla on. No joo, kaikilla muilla ei ehkä päde tämän kaupungin katukuvaan, mutta paljon blogeja lueskelevana hyvin monet asiat jotka toistuvat monessa blogissa, alkavat jossain vaiheessa puuduttaa. Niin on käynyt myös Huntereille.

Olinkin aika innoissani kun tänään töissä uusinta Modinia selaillessani törmäsin supermakeisiin DKNYn Niagara Rain Bootseihin. Niin hienot! Sopivan simppeli ja ajaton malli yhdistettynä hauskaan printtiin, joka tuo kenkään sitä jotain. 99 dollarin hintakaan (DKNYn omilla sivuilla) ei tunnu näistä yhtään pahalta. Kyllä noissä kelpaisi lammikoissa lantustella - jos ne vaan jostain saisi! DKNYn oma nettikauppa kun ei mitä ilmeisimmin USAn ulkopuolelle tavaroita toimita... hmph..

Ja toisaalta, kumppareiden saavuttua Suomeen olisi täällä kuitenkin jo paukkuvat pakkaset ja kumikenkätarve jälleen ohi... Ehkä jätän taaskin tällaisen järkiostoksen tekemättä ja huomaan kevään tullen loskassa tarpoessani liian myöhään, että ne kumpparit olisivat olleet ihan hyvä ostos...


Kyllä osaan olla ärsyttävä näiden jahkailujeni kanssa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti