lauantai 13. marraskuuta 2010

Kuisti talvikuntoon...

Puntin isi on ollut tosi ahkerana. Aikaisemmin kesällä vaihtui etuovi vanhasta ja vuotavasta uuteen ja kauniiseen Hollolan papan avustuksella ja myöhemmin kesällä taas vaihtui kuistin laudoitus lahosta ja punaiseksi maalatusta uuteen ruskeaan kestopuuhun Mikkelin papan avustamana. Pitkän aikaa näiden toimenpiteiden jälkeen kuisti kuitenkin toimi romuvarastona, jossa tuntui olevan paikka jokaikiselle taloudestamme löytyvälle työkalulle ja laudanpätkälle...

Kunnes isi muutamia viikkoja sitten taas tempaisi ja siisti kuistin ihan uuteen uskoon - haki terassilta talon vanhan omistajan jättämän vihreän penkin (jonka senkin aion joskus tulevaisuudessa maalata valkoiseksi ja vintiltä kauniin maton. Kärkkäiseltä isi valitsi (tietenkin yhdessä minun kanssani!) muutaman lyhdyn viimeiseksi silaukseksi - kaksi pientä roikkumaan ja yhden suuren ovenpieleen. Se suurin ja komein näkyy siis tässä alla. Kyllä nyt kelpaa talven tulla - ainakin kuisti on siihen valmis! 
Posted by Picasa

3 kommenttia:

 1. Oijj, onko teillä tuollainen rapattu talo? Ne on nättejä :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana matto! Jos ei olis rahasta huolta, niin kutoisin vaan kaiket päivät räsymattoja!

  VastaaPoista
 3. Heidi: Jep, semmoinenhan se! Aika pienestä asti olen haaveillut valkoisesta rapatusta talosta ja nyt meillä on melkein sellainen kun on keltainen (ehkä vähän vielä parempi kuin haaveiden epäkäytännöllinen valkoinen)! :)

  Riikka: No eikö?! Ja talon entinen omistaja jätti meille noita ihan käyttämättömiä mattoja niin paljon, että varmaan joka huoneeseen riittää pari - tosin, kaikki ei oo yhtä nättejä kuin tuo kuistin matto. :)
  Kutominen olis kyllä kivaa - jos vaan joku toinen laittaus ne loimilangat sun muut että sais ite vaan paukutella menemään ;)

  VastaaPoista