keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Hei kaverit!

Ehkä viime aikojen tunnelmista olette arvanneetkin, mutta tulin nyt kuitenkin kertomaan: Äitiä väsyttää. Yleensä niin paksuverisen mamin hemoglobiini on yhtäkkiä yllättäen laskenut lukuun 110, joka todellakin tuntuu elossa ja olossa. Kaikki tuntuu uuvuttavalta ja unten maille uinahtelen ilta jos toinenkin olohuoneen sohvalle melkeinpä heti kun Puntti on saatu petiin (siis aikaisin).

En siis ole jaksanut kirjoitella, vaikka asiaa olisi ollut kyllä vaikka kuinka. Sunnuntaista lähtien olen aamuisin napannut tyhjään vatsaan rautatabletin, joka tunti sen nielaisemisen jälkeen tuo alasmennessään heikon ja oksettavan olon ja ikävää vessassa ravaamista. Ei kiva. Mutta toivon kovasti, että ne alkaisivat pikkuhiljaa vaikuttaa ja sivuoireiden sijaan tuntisin itseni taas hyvinvoivaksi ja edes vähän pirteämmäksi.

Koska minulla on ikävä tätä bloggailua ja haluaisin jaksaa taas kertoilla teille uusimmista löydöistäni, ajatuksistani ja tättärää - kokkailuistani. Mutta ehkä voin kertoilla niistä myös pienellä viiveellä, ehkä ne (ja te) jaksavat odottaa... Siihen asti, yritän lepäillä, jotta pääsen taas jossain vaiheessa uudessa iskussa takaisin.

Heissulivei ja pirteää marraskuuta kaikille lukijoille! Kyllä täältä vielä noustaan!

8 kommenttia:

 1. Suosittelen lämpimästi Krauterblutsaftia. Minulla ainoa mikä sai hemoglobiinin nousemaan eikä aiheuttanut mitään ikäviä oireita... :) Jaksamista!

  VastaaPoista
 2. No höh. Syö pinaattia, hedelmiä ja marjoja ja kaikkea vihreää niin saat rautaa luonnollisessa ja ei-niin-vessa-vetoisessa muodossa ;)

  VastaaPoista
 3. tsemppiä! oot hieno ihminen:) itselläkin meinaa hb aina laskea, mutta rautakuurilla (vaikka kera sivuoireiden) sen saa aina nostettua takaisin normi lukemiin!!

  VastaaPoista
 4. Mulla taas tämä tuote ainoa joka auttoi edes jonkun verran : http://www.floradix.fi/. Kokeilin kaikkia apteekin rautatabuja, mikään ei tepsinyt. Tuo floradix sitten jonkin verran nosti rauta-arvoja, mut kyllä mä sitten ehdin ennen sektiota saada jo verensiirronkin kun hb oli lopulta alle 90.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi1: Kiitos vinkistä, pitää kokeilla tuota jos ei vatsa ala pikkuhiljaa tottumaan näihin Obsidaneihin - ikävää kun töihinlähdöt viivästyvät aamuisin kun täytyy jännittää ja rampata vessassa.

  Anonyymi2: Kiitos kovasti. :)

  Ninni: Joo, kovasti yritän. Ja lihaa varsinkin yritän syödä nyt paremmin, siitä kun sitä rautaa kai parhaiten tässä tilassa saa kun maksaa ei oikein uskalla syödä (vaikka maksalaatikkoa tekis kyllä aika paljon mieli...)

  Anonyymi3: Kiitos ihanasta tsempista! :)

  Maikko: Toivon kovasti, että saan itseni säilytettyä siinä kunnossa ettei ihan noin dramaattisiin ratkaisuihin tarvitse päätyä. Ja kiitos myös vinkistä! Yritän nyt vielä kestää näitä Obsidaneja ensi viikon neuvolaan asti, jotta tiedän, että onko niistä mitään hyötyä.

  VastaaPoista
 6. Vielä kommentti: floradix ja krauterblutsaft ovat sama asia. Ja mulla myös tehosivat, vieläpä harvinaisen nopeasti (rautatabut ei). Niistä ei tule myöskään huono olo, eli on fiksua kokeilla niitä siinäkin tapauksessa että tabu auttaa mutta tuntuu pahalta.

  Se, mikä tehoaa on yksilöllistä, mutta tuo yrttimehu on tosiaan ollut monelle suuri apu. Ja mulle sitä jopa suositeltiin neuvolassa - useimmiten siellä vältellään kaikkia luontaistuotteita!

  VastaaPoista
 7. Kiitos vielä näistäkin kommenteista. Onneksi hemoglobiini lähti tuolla lyhyellä tablettikuurilla nopsasti nousuun, ja tänään neuvolassa oli 123 arvo, vaikken enää pariin viikkoon ole nappeja napsinut. :)

  VastaaPoista