maanantai 18. lokakuuta 2010

Sorruin! - kaakaota ja vaahtokarkkeja

No joo, en siis todellakaan ole missään herkkulakossa (en käsitä kuinka joku raskaanaoleva siihen pystyisikään!), tavoitteena on vain viime aikoina ollut keskittyä enemmän laadun kuin lumpun shoppailuun. Ja siinä olen tainnut vähän epäonnistua... Mutta en vain voinut vastustaa, kun törmäsin lauantaina H&Mllä tähän herkullisen väriseen ja ihanan malliseen neuleeseen - vieläpä niin edulliseen (no hei 14,90€ on neuleesta aika vähän). Kaakaon ja vaahtokarkkien värinen neule sai siis luotani uuden kodin, vaikka onkin 85% akryyliä ja vain 15%villaa (sekin supersähköistä). Ehkä hölmöä, mutta entäs sitten? Eniten tykkään näistä suloisen utuisista sävyistä, joiden rinnalla oman tukan kaksivärisyyskin näyttää melkein ihan hyvältä.  

Kaakaohuumassa lakkasin kynnetkin tänään kaakaon värisiksi. :) Laiskajaakkona en tosin ole saanut sitä toista kerrosta levitettyä... ehkä sitten kun Puntti on unten mailla.
Posted by Picasa

Posted by Picasa
Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Nuo värit sopii sulle tosi hienosti, näytät niin tyynen rauhallisen kauniilta :)

  Kaipaisin itsekin lämmintä neuletta, mutta vielä olen onnistunut vastustamaan akryylijuttuja, vaikka kaikki hienot näyttää aina olevan justiinsa sitä. Höh. Ei sillä, että se todellakaan olisi niin nöpön nuukaa, olen vain onnistunut kehittämään itselleni tällaisen pakkomielteen...

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)

  Se on kyllä kumma miten tuo viheliäinen akryyli tunkee itseään joka tuutista. Mielelläni olisin tästäkin neuleesta maksanut ainakin tuplasti enemmän, jos se olisi ollut vaikka 100%villaa tai puuvillaa. Se kun on ihan satavarma juttu, että tovin tuota käytettyäni nypyt iskevät pintaan, eikä käyttöikää neuleelle niin kovin kunnioitettavasti tule... mutta menköön nyt tämän kerran. Ekohippi toisella olkapäälläni ehkä nyyhkii, mutta toisen puolen pikku materialisti ainakin hihkuu innosta ;)

  VastaaPoista
 3. sopiipa kauniisti sulle tuo väri! :) ja blogisi on mahtava! vasta muutama kuukausi sitten törmäsin siihen sattumalta ja siitä lähtien olenkin aina siihen palannut.:)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos! :) Kommenttisi piristi ihanasti muuten vähän harmaata päivääni! :)

  VastaaPoista