maanantai 4. lokakuuta 2010

Koti is in the details

Vaikka koti onkin vielä kaukana valmiista, on siellä jo nyt paljon ihania yksityiskohtia, jotka tekevät siitä ihanan ja juuri meidän omamme. Sekalainen seurakunta uutta, vanhaa, itsetehtyä, ostettua ja saatua - juuri sellaista kuin kodin mielestäni pitääkin olla. En voisi ikinä asua millintarkasti laitetussa, uudessa ja kiiltävässä designtalossa, minulle kodin tekevät juuri ne pienet jutut, joita ei ostamalla saa. Seuraavissa kuvissa on niitä itselleni mieluisimpia yksityiskohtia keskikerroksestamme - sieltä missä aikaa tulee eniten vietettyä.
Rottinkituolit ostettu edelliseen kotiin Iskusta, tyynynpäälliset tehty itse Ikean kankaasta, punaiset torkkuviltit ostettu superhalvalla edellisestä Luhta Home/Casa-henkilökuntamyynnistä, pönttöuuni <3

Muotonsa menettänyt halpa sohvanruppana Koti-ideasta, kukallinen tyynynpäällinen itse tehty, valkoiset ostettu edellisestä Luhta Home/Casa-henkilökuntamyynnistä, torkkuvilteistä yksi miehen vanha mistälie, toinen Luhta Home ja kolmas myös tuosta edellisestä henkilökuntamyynnistä


Puukori jäi jälkeen talomme entiseltä asukilta. Ei haittaa, tykkäämme siitä kovasti. Joku päivä se saa ehkä vähän valkoista maalia pintaansa.

Takanreunan nököttäjät: Kynttilänjalka Ikea, noin satavuotias purkki äidiltä, takka edelleen kaunistamatta

Nakunaiset ja peili äskettäin esitellyt joten ei niistä enempää, kori henkilökuntamyynnistä joidenkin vuosien takaa, vanhat kirjat talon edellisen asukkaan peruja - niin kauniita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti