maanantai 11. lokakuuta 2010

Ihana viikonloppu - minilomailua ja synttäreitä!

Mennyt viikonloppu oli niin mukava ja rentouttava, että aamulla tuntui todella ankealle palata taas arkeen ja lähteä töihin. Lauantai-aamu alkoi mukavissa kotipuuhissa, kun Puntin kanssa leivoimme isille synttäriherkkuja ja isi taasen toteutti pitkään suunnitelmissa olleen perusteellisen auton pesun ja imuroinnin - sen tarpeessa se kyllä olikin. Puntin istuimeltakin isi taisi keräillä parin rusinapaketin verran kuivahtaneita, pepun alla litistyneitä rusinaparkoja!

Kun hommat oli saatu kunnialla loppuun, iskettiin kapsäkit autoon ja suunta kohti ihanaa rentoutumista. Tarkempi kohteemme oli siis Vierumäki ja siellä blogin kautta saamani Staycation-miniloma yhdessä Scandicin uusimmista hotelleista. Uutuuden kyllä huomasi, paikat olivat niin tiptop ja kiiltävät ja paikka paikoin pystyi vielä haistamaan tuoreen rakennuksen tuoksun!

Hotellin alakerrassa oli monipuolinen ravintolamaailma, jonka tarjonnasta kävimme pienen reissumme aikana  testaamassa kolmea eri paikkaa. Ensimmäinen pysähdyksemme oli Cafe Bakery, jossa herkuttelimme iltapäiväkahvit. Vadelmakakkuni oli ihanaa! Myös italialaisessa Campania-ravintolassa hotkaisemamme pastat ja pizzat olivat oikein maistuvat. Oikein harmitti, että menimme syömään niin myöhässä, että jouduimme kiireessä hotkimaan annoksemme ennätysvauhtia. Toiste emme enää tee samaa virhettä!

Mutta miksi sitten oli niin kiire? No siksi, että olin varannut itselleni illaksi ajan pedikyyriin hotellin tiloissa myöskin sijaitsevaan spahan. Sielläkin olisi ollut mukava olla reilusti ajoissa, jotta olisin kunnolla ehtinyt nauttia ihanan rentouttavista tiloista, tarjolla olleista saunoista ja harmonisen rauhoittavasta tunnelmasta kynttilöineen ja musiikkeineen, mutta ehdin kuitenkin juuri ja juuri. Eipä sillä, kyllä Linda K:n tekemän jalkahoidon jälkeen olo oli niin rentoutunut, ettei enempää olisi ehkä kaivannutkaan - tai nukkumatti olisi saattanut tulla ja viedä mailleen! 
Niinkuin koko hotelli, myös oma huoneemme oli tyylikkäästi sporttihenkinen - seinissä voittajahenkeen kullansävyä! Ja jos runsasta, 101 eri tuotetta sisältävää, herkkuaamiaista ei lasketa oli reissumme ehkäpä parasta antia supermukavassa sängyssä nukutut piiitkät unet. En edes muista koska viimeksi Puntti olisi nukkunut yli kuuteen asti aamulla, mutta nyt saimme koko perhe vedeltyä sikeitä peräti seitsemään! Ei ehkä kuulosta kummemmalle parempaan tottuneista, mutta meille se oli oikeaa luksusta. Aloimme jälleen kerran keskustella akuutista tarpeestamme ostaa uusi sänky - sitä me selkävaivaiset todella tarvitsisimme...
Kun sunnuntai-aamuna runsaan aamiaisen ahdettuamme otimme suunnan kotia kohti, voimme vain todeta, että pieni breikki todellakin teki terää - eikä sitä varten tarvinnut lähteä edes kauas! Ulkoilun, herkullisen ruoan ja hyvien unien virkistäminä olimme iltapäivällä valmiit ottamaan vastaan vieraita juhlimaan perheen isihenkilön synttäreitä - ja herkuttelemaan vielä vähän lisää! :)

Samankaltaisen Staycationin olen jo yhdelle lukijalleni päässyt arpomaan, mutta mikäli joku haluaa koettaa onneaan, kannattaa vierailla Nelliinan blogissa, josko sieltä irtoaisi uusi mahdollisuus. Ja tietenkin loman voi varata Scandicilta myös ihan itse! Voin suositella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti