maanantai 4. lokakuuta 2010

Haasteellista - päivä 34

Viikonloppu oli niin täynnä kaikkea kivaa, etten ehtinyt aiemmin postaamaan tätä lauantain asua. Niinkin kivaa oli, että toinen asu jonka lauantaina ylleni puin jäi sitten kokonaan kuvaamatta. Kuten myöskin ne juhlat, joihin piiiitkästä aikaa pääsimme miehen kanssa ihan kahdestaan. Elämäni ensimmäiset allaspippalot olivat ihan huikean hilpeät, vaikka vesi olikin kylmää ja minä hyvin pitkälti ainoa selväpäinen vieras - mutta väliäkö tuolla jos osaa itse olla mukana rennolla asenteella! :) Baariin asti tämä mami ei kyllä uskaltanut/jaksanut lähteä, mutta juhlin minä silti urhoollisesti lähelle puoltayötä.

Päivemmällä shoppailureissulla minulla oli ylläni nämä: Toppi, farkkushortsit ja masutuubi H&M, sukkikset Mothercare, kengät London Rebel, neuletakki Gina Tricot, vyö New Look ja laukku Marc by Marc Jacobs
Posted by Picasa
Miehen kunto oli eilen sellainen, ettei sen kummemmin kotoa eilen minnekään lähdetty. Siksi haastekuun viimeinenkin sunnuntai sujui totuttuun tapaan ilman kuvauskelpoista asua. Huimat pisteet kyllä miehelle siitä, että kehnokuntoisenakin jaksoi illalla piristää koko perhettä paistamalla kauraomenapaistosta vaniljajätskin- ja kastikkeen kanssa (kun en osannut sanoa kumpaa tekee enemmän mieli, kultani toi sitten kaupasta molempia <3). Se oli niin hyvää, että minäkin, kohtuullisen sivistynyt ihminen nuolin rippeet lautaseltani! ;D Nam.

Yritän piakkoin tehdä vähän yhteenvetoa ja kollaasia kuluneesta haastekuusta. Nyt totean vain tähän loppuun että huh, onneksi se on ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti