perjantai 1. lokakuuta 2010

Haasteellista - päivä 33

Aika tyylikästä ottaa asukuvaa rähjäisessä kellarissa, miehen punttivehkeet taustaa koristamassa. Nooh, eipä nuo taustat muulloinkaan niin kovin harkittuja ole, joten menkööt. Tänään sain vihdoin ja viimein puettua sen Asokselta ostetun paitatunikan, jota luuloistani huolimatta en olekaan pukenut kovin usein. Ehkä se on se silittäminen mikä estää. Vaikka en kyllä voi väittää että olisin tänäänkään tuota silittänyt, kun järkeilin itselleni ettei risaisten farkkujen kanssa tarvitse paidankaan olla tiptop. Ja just joo...

Paitatunika Asos, toppi alla H&M, farkut Bershka, kengät Bianco ja takki New Look Maternity
Posted by Picasa

Nyt odottelemaan kaivattuja vieraita. Puntin Mikkelin mummin ja papan, eli omien vanhempieni pitäisi kohtapuoliin pärähtää meille viikonloppua viettämään. Kivaa! Toivottavasti äsken vääntämäni kana-fetapizza maistuu matkalaisille. :)

2 kommenttia:

  1. Tässä yks ilta miehen kauluspaitaa silittäessäni mietin, että pitäisköhän tehdä aloite vaikka Henna Virkkuselle, että kauluspaidan silittäminen on otettava pakolliseks kurssiks peruskoulun opetussuunnitelmaan. On se vaan niin helvetin vaikeeta joka kerta.

    VastaaPoista
  2. No mutta eikös se kuulukin?! Itse ainakin muistan, että yläasteen kotitaloustunnilla käytiin läpi kauluspaidan silittäminen ihan kädestä pitäen. Ihan eri juttu onkin se, että miten saa itsensä ryhtymään siihen puuhaan...

    Vaikka, pari vuotta sitten (kun minulla taisi olla vähän liikaa ylimääräistä aikaa) silitin jopa pussilakanani. Siinä kului sunnuntait rattoisasti pyykkejä silitellessä. Huh huh.

    VastaaPoista