maanantai 25. lokakuuta 2010

Arvonta on päättynyt!

Kiitos kaikille ihanista kommenteista, joita olette jättäneet synttäriarvontapostaukseen - olen lukenut niitä iso hymy huulillani. Tiesin kyllä että lukijoideni joukossa on ihania ihmisiä, mutta että näin ihania! Olette mahtavia!  <3 Kiitos vielä kerran! :) Ihan harmittaa, että arvottavia palkintoja ei ole enempää, kun tekisi mieli antaa kaikille minua piristäneille jotain kivaa myös takaisinpäin.

Mutta arvonta on nyt kuitenkin suoritettu, jälleen Randomizeria apunani käyttäen. Tämä ystävällinen arpakone päätti, että Tigin palashampoo saa uuden kodin Mrs Agathan luota, Barry M:n kynsilakat pääsevät koristamaan Susun kynsiä ja Tigin rokkaavilla shampoolla ja hoitoaineella pääsee tukkaansa pesemään ja hoitamaan -Emma-. Otan teihin yhteyttä tämän päivän aikana, ellette sitten ehdi itse ensin! Blogisähköpostini ottaa vastaan yhteystietonne, jotta saan palkinnot matkaan! :)

Onnea voittajille!

Ja peeäs, jos ei onni nyt suosinut, niin varsinkin lapsellisten henkilöiden kannattaa olla huomenna kuulolla. Silloin nimittäin starttaa jälleen uusi arvonta, tosin tällä kertaa ihan sponsoroitu sellainen - ja se on iso ja mahtava! Vi hörs! :)  

5 kommenttia:

 1. No en ala, ku randomizer ei oo ny yhtään suosiollinen. Erimälsää :(

  VastaaPoista
 2. Kiitos randomille! :D
  Tämä lapsellinen jää ainakin odottelemaan huomista, jos vaikka onni suosisi silloinkin! ;D

  VastaaPoista
 3. Herkullisen tuoksuiset shamppoo ja hoitoaine saapuivat ilostuttamaan miun maanantaita :)

  Kiitos!! :D

  -Emma-

  VastaaPoista