tiistai 19. lokakuuta 2010

1-vuotiaan synttärihuumaa ja arvontaa

Aika huimaa, että siitä on jo tasan vuosi aikaa kun blogini otti ensimmäiset haparoivat askeleensa! Kuluneeseen vuoteen on mahtunut paljon niin omassa elämässä, kuin tässä blogissakin, joka ensimmäisen elinvuotensa aikana on tullut mukavaksi osaksi tavallista arkeani ja tärkeäksi henkireiäksi juuri sen välillä vähän uuvuttavankin arjen keskelle. Olen ollut enemmän kuin iloinen havaitessani lukijamäärien pikkuhiljaa kasvavan ja saavuttaessani jossain vaiheessa sen, mitä jo heti alussa kaipailin - vastakaikua lukijoilta. On ollut mukava huomata, kuinka jotkut teistä ovat jääneet vakkarilukijoiksi - ja kommentoijiksi, ja tulleet jollain tapaa tutuiksi.

Yksivuotissynttäreiden kunniaksi haluan piristää ja ilahduttaa teitä lukijoitani pienellä synttäriarvonnalla! Ja tällä kertaa palkintoja onkin peräti kolme! Koska minä en lukeudu sponsorilahjojen kyllästämiin megabloggaajiin, voin kertoa, että olen hankkinut arvottavani ihan itse, ihan omista varoistani ja ihan teitä ajatellen - valiten juuri sellaisia pieniä kivoja juttuja joista itsekin ilahtuisin. Siis seuraavaa:

Posted by Picasa

"Pää"palkintona arvon TIGIn Rockaholic-shampoo+hoitoainesetin - koska kenellepä ei hyväntuoksuiset, virkistävät tukkatuotteet kelpaisi?

Posted by Picasa

Kakkospalkintona taasen arvon kaksi Barry M-sarjan kynsilakkaa, joiden sävyt ovat viileän minttuinen Pure Turquoise ja hehkuvan korallinen Pink Flamingo.
Posted by Picasa

Kolmospalkintona arvon myös TIGIä - tuotteen, jollaista en ole itse koskaan kokeillut - Rockaholic-palashampoon, joka varmasti on näpsäkkä kaveri vaikkapa lomareissulle mukaan otettavaksi.

Arvonnan säännöt:

1. Arvontaan osallistutaan tuttuun tapaan kommentoimalla tähän postaukseen nimimerkin, sähköpostiosoitteen tms. tunnisteen kera.

2. Arvontapalkinnot voidaan lähettää vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen, joten pidäthän huolen siitä, että sinulla on mahdollisuus voittaessasi vastaanottaa palkinto. Ulkomaille kun en raaski alkaa postimaksuja makselemaan.

3. Arvontakommenteissa haluaisin mielelläni kuulla teistä lukijoistani ja teidän kokemuksistanne blogini lukijoina - kuka olet? miksi ja kuinka kauan olet lukenut höpinöitäni vai oletko kenties ensi kertaa täällä? mistä ylipäätään olet tiesi tänne löytänyt? mikä blogin aihepiireistä on sinulle kaikkein kiinnostavinta antia? Myös muuta, mitä vaan, saa mielellään kommentoida ja kertoa - minusta on aina mukava kuulla teistä ja lukea mielipiteitänne ja palautettanne! Voitte myös halutessanne mainita, jos joku palkinnoista olisi erityisen mieleinen.

4. Osallistumisaika arvontaan alkaa N-Y-T-Nyt! ja päättyy sunnuntaina 24.10.2010 klo 24.00, jonka jälkeen arvon palkinnot heti kun ehdin.

Kaikille tasapuolisesti onnea arvontaan!

23 kommenttia:

 1. Löysin blogin syyskuisen vaatehaasteen tiimoilta. Sain kesällä esikoisen ja mammailun vastapainoksi lueskelen sit (lähinnä muoti)blogeja. Tosi kiva blogi! Semmonen positiivinen ja virkeä. Kaikki aihepiirit kiinnostaa -- Intoa vaan jatkoon!

  VastaaPoista
 2. Tottakai mukaan arvontaan! =)

  En muista ollenkaan mistä tänne päädyin, todennäköisesti jossain toisessa blogissa on ollut linkki! =)

  Musta on kiva lukea äidin tyylistä, mutta toisaalta olis kiva myös nähdä enemmän lasten tyyliä (ite bloggaan lähinnä lastenvaatteista). Esim. mitä tuleva vauva tulee käyttämään jne! =)

  VastaaPoista
 3. Mä löysin blogisi uudesta mustasta, kun teit oman versiosi kuuden vaatteen haasteesta. Ja kun kirjoittelit muutenkin kivasti ja letkeästi, niin lisäsin blogisi seurattavien listalle ihan pysyvästi.

  Sisustaminen ja muoti ovat ne asiat, jotka täällä kiinnostavat.

  VastaaPoista
 4. No kaima täällä taas huuteloo!

  Mie luen sun blogia, ku käskit! No ei vaa :D Luen, kun tutustun sun ajatusmaailmaan tätä kautta paremmin ja pysyn ees vähän kärryillä, mitä teitille kuuluu, koska liian harvoin nähdään.

  Lisäksi tietenkin bongailen vaatevinkkejä, koska melekosen paljon tykkään sun tyylistä.
  Joutuu meinaan ehkä käydä kattomassa löytyskö H&M:sta mulle hieman erisävystä kaakaounelmaa :)

  VastaaPoista
 5. Olen lueskellut blogiasi jo jonkin aikaa, en enää edes muista, mitä kautta tänne silloin joskus eksyin, mutta ensimmäisestä lukukerrasta jäin koukkuun ja siitä asti olen blogia lukenut.

  Tykkään blogisi monipuolisuudesta ja sen "arkisuudesta". Tapasi kirjoittaa on maanläheinen. Mitään erityistä en osaa nostaa jalustalle, mutat sanottakoon, että vaikka olisi kuinka kiire päivä, aina löytyy aikaa lueskella sinun blogia ;)

  VastaaPoista
 6. Löysin blogisi tänä syksynä ja eksyin tänne jossain muussa blogissaa olleen linkin kautta. Pidän kirjoitustyylistäsi ja monipuolisesta aihekattauksesta. Itselläni ei ole lapsia eikä remontoitavaa taloa eikä meissä muutenkaan taida olla paljoakaan yhteistä, mutta ainakin ammattisi on tai oli joskus haaveissani. Mielipiteesi erilaisista tuotteista ovat kivaa luettavaa..ja (ah niin ihana!) haaveilu tuotteista joita haluaisi kenties joskun omistaa. Se on sitä maanläheistä pakoa harmaasta arjesta! (Suosikkipalkintoa ei ole, mutta kynsilakoilla olisi todennäköisesti vähiten käyttöä.)

  VastaaPoista
 7. Olen nyt lueskellut blogiasi reilun vuoden verran, en tosin enää muista mitä kautta tänne päädyin. Kiinnostus blogisi seuraamiseen lähti aluksi lähinnä siitä, että olen itsekin lahtelainen ja blogiasi oli hauska lukea tietynlaisen "paikallistuntemuksen" takia.

  Kiinnostavinta viime aikoina blogissasi on ollut edelläkin mainittu tyylihaaste, jonka toteutit kivan erilaisella tavalla. Itsekin sitä välillä aina tajuaa, millaisia mahdollisuuksia oma vaatekaappi jo nytkin tarjoaa. Pohtimalla uusia asukokonaisuuksia kaapin pohjalle unohtuneista vaatteista tarjoaa ainakin minulle uusia ahaa-elämyksiä siitä, mistä vaatteista oikeasti pidän ja mitkä voisi hetimmiten laittaa kiertoon. Myös sen ymmärtää paremmin, että myös oma vaatekaappi voi tarjota mahdollisuuden samaan tunteeseen kuin kaupasta kotiin kannetut vaatteet --> "Hitsi, enhän mä edes muistanut omistavani tällaista ihanuutta!"

  Jatkoa ajatellen olisi ihana nähdä kuvia kodistanne, miten remontti etenee vai eteneekö ollenkaan :)

  VastaaPoista
 8. Moiks!
  En muista miten tänne aikoinaan eksyin mutta varmaan jotenkin sisustukseen liittyi kun niitä blogeja enimmäkseen seuraan. Eli mielenkiintoista olisi kuulla sisustusasiaa sinultakin lisää...

  VastaaPoista
 9. Hmm, en nyt kyllä edes muista mistä tänne blogiisi eksyin (olen ehkä ekassa kommentissa kertonut jo), mutta jonkun aikaa olen jo seuraillut. Kiva seurata toisen äidin juttuja. Itse olen siis kahden lapsen (2v. ja 4v.) opiskeleva äiti.

  VastaaPoista
 10. Olen lukenut blogiasi ehkä reilut puoli vuotta, mutta en kyllä yhtään muista mitä kautta tänne päädyin. Olen 25-vuotias tuleva äiti ja on ollut kiva nähdä kuinka vauvamasunkin kanssa voi pukeutua kauniisti. :) Tyylihaaste oli hauska ja inspiroiva! Vaatteisiin liittyvät jutut siis kiinnostaa eniten, mutta sisustus-, kosmetiikka- ja ruokajuttuja on myös kiva lukea.

  VastaaPoista
 11. Hei!
  Olen lukenut blogiasi pitkään, mutta en muista miten tänne päädyin ensimmäisen kerran... Pidän tavastasi kirjoittaa.

  VastaaPoista
 12. Morienttes! Tässä Beach Villagen Räyhähenki hei. Luen blogiasi, koska tirkistely on elämän suola. Toivoisin enemmän askarteluun, veistoon ja neulahuovutukseen liittyviä postauksia. Haluan saada tuon palatsamppoon. Tahtoisin saada oikeastaan ihan minkä tahansa tsamppoon, koska tieto siitä, etten saisi pestä päätäni viikkoon saa nupin kutisemaan entistä tavattomammin. Tää on oikeesti ihan kauheeta. Parhainta hyvää Sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 13. Maikko osallistuu myös arvontaan :)

  VastaaPoista
 14. Heimoi! Ninni olen, samasta koulusta kuin sääkin, ja muistaakseni jotenkin puoli vahingossa tänne eksyin ekaa kertaa ja kun tajusin että tää on SUN blogi, jäin lukijaksi :) Kirjoitat hyvin, helppo ja kiva on juttujasi lukea ja elämäänne seurailla. Mieluisimmin ottaisin nuo tukan pesijät ja hoitajat, mut iloinen olen jos ylipäänsä arpaonni suosisi :)

  VastaaPoista
 15. En muista enää miten tänne päädyin mutta muutaman kk olen siun jutuista nyt nauttinut vaikka eletään ihan eri maailmoissa.. :)
  Enemmän haluaisin nähdä ja lukea teidän kodista eli sisustusjutut kiinnostaisi tätä lukijaa myös kovasti :)

  -Emma-

  VastaaPoista
 16. taisin löytää tänne (kuten niin moneen muuhunkin mielenkiintoiseen blogiin) blogilistaa selailemalla joskus kun minun olisi oikeasti pitänyt tehdä opinnäytetyötäni. blogia olen lukenut mielestäni jo tosi pitkään, joten yllätyinkin että edessä on vasta yksvee-synttärit (iiiisot onnittelut siitä). hmm, mielestäni blogin sisältö on ollut monipuolista ja mukavaa. sen lisäksi seurailen mielenkiinnolla lahtelaista blogia. olen itse niin laiska vaatteiden kanssa, ettei haittaisi jos joskus täällä näkyisi jotain vinkkejä mistä hankit vaatteita (jos et netistä). ja käsityöihmisenä minua kyllä kiinnostaisivat sellaisetkin asiat (ja mielelläni kuulisin lisää myös työstäsi, jos siitä saat kertoa. siis lähinnä miten aloitat suunnittelun, minkälaisia asioita huomioit tms). juu, eli aika kaikkiruokainen olen :D

  VastaaPoista
 17. blogilistan kautta tänne eksyin taannoin selaillessani käsityöblogeja. jäin koukkuun värikääseen kielenkäyttöön ja itseä kiinnostaviin aiheisiin ja hyviin kuviin, lähimpänä sydäntä käsityöt. piristää usein aamuani nämä juttusi, kiitos näistä ja toivottavasti jatkat pitkään! :)

  VastaaPoista
 18. Oih, ihania palkintoja olet raaskinut hankkia! Mä olen seuraillut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti varmaan reilut puoli vuotta ainakin. Tykkään lukea eniten juuri tälläisiä pienempiä blogeja joissa on monipuolista arkijuttua, sulla on myös ollut ajatuksia herättäviä pukeutumispohdintoja esim. just tuon kuuden vaatteen haasteen yhteydessä. Mieluisimpia palkintoja olis noi tukkajutut koska muutenkin pitää lähiaikoina täydentää shampoohyllyä, mutta kyllä kynsilakoillekin käyttöä keksisin :)

  VastaaPoista
 19. Olen löytänyt blogisi 3-4 kuukautta sitten. Muistaakseni ihan googlen kautta etsiskelin jotain ja jäin lueskelemaan juttujasi. Kirjoitat mielenkiintoisesti ja hyvistä aiheista joita on mukava seurata. Keep up the good work :)

  /Mytty

  VastaaPoista
 20. Moi! eksyin jostakin blogiisi ja olenkin sitä lueskellut muutaman kuukauden ajan. Viimeisilläni raskaana, lastenjutut tietty kiinnostaa kovasti tällähetkellä ja tulevaisuudessa=D! Toki muoti aina kiinnostaa ja varsinkin kun taas mahtuu johonkin "normaaliin" vaatteeseen!!
  Shampoot kiinnostavat!
  Hyvää syksynjatkoa sinulle!
  Terhi

  VastaaPoista
 21. onnea koko vuodesta! ensimmäinen kerta bogissasi, etsin listalta lahtelaisia bloggaajia:) vaikuttaa tosi kivalta blogilta, vaikken vasta kun silmäillyt.. oma pikkuinen lyötyy joten lasten vaatteita on kiva nähdä!

  VastaaPoista
 22. En seuraa mitään blogia säännöllisesti, kun tuppaavat olemaan vähän liiankin koukuttavia... vierähtää turhan monta tuntia aina blogista toiseen harhaillessa:) sunkin blogiin aina "eksyn":D

  VastaaPoista
 23. siisii thckoitin at hotmail.com23. lokakuuta 2010 klo 22.03

  Blogisi löysin vasta tänään, All I ever wanted is here-blogin linkkilistasta. Mielenkiintoiselta vaikuttaa ja suosikkeihin pääsette :)

  VastaaPoista