perjantai 24. syyskuuta 2010

Uutta kotiin

Eilen oli töissä jälleen kodinosaston henkilökuntamyynti. Tällä kertaa tarjolla oli todella paljon yksittäisiä mallikappaleita ja näytteitä, kivoja sisustusjuttuja ja kodin tekstiilejä. Itse vähän hullaannuin ja kannoin kotiin puolikkaan rullakollisen verran tavaraa. Yksi mieluisimmista löydöistäni oli tämä kuvassa näkyvä peili. Mies tosin oli sitä mieltä että se olisi kauniimpi valkoiseksi maalattuna, mutta minä pidän siitä noin, luonnollisena. Paikkaa sille ei ole vielä mietitty, joten olkoon nyt toistaiseksi tuossa nakunaisten selkien takana.
Kodintekstiilejä ostin melkoiset pinot. Ensimmäisenä eilen pesuun pääsivät keittiöpyyhkeet, joita ostin tällaisen nipun. Kaikki erilaisia, mutta jotenkin ihanasti toisiinsa sopivia!
Erilaisia koreja tuli myös ostettua muutamia. Heti käyttöön pääsi tämä harmaa, joka upottaa uumeniinsa nätisti ne Puntin lelut, jotka eivät enää entisiin piiloihinsa sovi.
Korista pilkistää Puntille Lontoon reissulta tuomamme pingviini - Pingu. Puntti osaa jo hienosti matkia pattereilla toimivan, kävelevän ja samalla vinkuvan Pingun kävelytyyliä, pikkujalat tepastelevat innokkaasti kun häntä pyytää näyttämään miten Pingu kävelee - ja se jaksaa naurattaa meitä aina. :)

4 kommenttia:

 1. Hävettää ihan ku pittää joka postausta kommentoida, mutta arvaa vaan köllöttääkö samat leidit meillä kirjahyllyn päällä ku sulla tuossa peilin edessä:D!

  VastaaPoista
 2. Mitä tuota häpeämään, se on kiva vaan kun kommentoit! :)

  Taitaa olla yhdellä jos toisella Kuopion kaverilla nuo samat epelit esillä... ;D

  VastaaPoista
 3. Pitikin kommentoida juuri noita "nakunaisia".. Ihania! Mitä/mistä?

  VastaaPoista
 4. Nakunaiset ovat omia opiskeluaikaisia tekeleitä - keramiikan elävänmallin tunneilla väkästeltyjä savinaisia. Vaaleampi leidi on ihan puhdasta savea, tummempi on taas valeltu rasvattomalla maidolla ja käytetty ihan tavallisessa sähköuunissa ruskettumassa.

  VastaaPoista