tiistai 21. syyskuuta 2010

Takkaa pukkaa

Juurikin tällä hetkellä on kellarimme tulevaan takkahuoneeseen nousemassa uusi ja mahtavan hieno takka - Warmauunien Fiona! Kuvasta poiketen omamme on kuitenkin mallia nurkka ja kulmatkin noiden suorienkulmien sijaan viistotut. Mutta kuitenkin, tästä saatte siis kiinni ideasta. On muuten aika levollinen olo, kun tietää, että siellä kotona ovat ammattimiehet asialla ja mies päällepäsmärinä huolehtimassa että kaikki sujuu niinkuin pitää. Kaikkia remonttihommia ei vaan uskalla, eikä kannatakaan ryhtyä itse tekemään (ei sillä että minä niitä tässä remontissa olisin sen kummemmin tehnytkään).
Kylläpä odottelen jo kovasti sitä päivää kun takkahuone on kokonaan valmis ja saamme vaikkapa saunan jälkeen istuskella tunnelmallisen tulen äärellä. Siihen tulee menemään vielä tovi jos toinenkin, mutta hyvää kyllä jaksaa odottaa. :)

Kuva: Warmauunit

4 kommenttia:

 1. Hei,

  löysin sivusi, kun harkitsen samanlaisen ostoa. Taitaa olla liian aikaista kysyä käyttökokemuksia?

  VastaaPoista
 2. Moi Minttu! No vähän aikaista joo, vielä viikon verran pitäisi takan kuivua ennen kuin pääsemme kokeilemaan. Muurari kyllä kehui, että nämä olisivat niitä parhaiten lämpöä varaavia takkoja mitä hän tietää. Toivotaan niin, sillä meillä ei kellarissa paljoa muita lämmönlähteitä (vielä) ole, kun lattialämmitys asennetaan vasta ensi kesänä. :)

  VastaaPoista
 3. Hei, kiva, päästään ehkä vertailemaan kokemuksia, kun taisin juuri ostaa tuollaisen... :) Tulee mulle keittiön nurkkaan, ja lisäksi vielä leivinuuni, voi jättää yöksi puurot hautumaan. Toivotaan, että ollaan molemmat tyytyväisiä!

  VastaaPoista
 4. No ainakin tuohon takan ulkonäköön olen jo nyt niin tyytyväinen, että lämmitys on sitten pelkkää plussaa! :) Voi vitsi että tekisikin mieli kunnolla uunissa hautunutta ohrapuuroa, nam :)

  VastaaPoista