maanantai 6. syyskuuta 2010

Siitä täydellisestä vaatekaapista...

Tuntuu siltä, että joka ikinen päivä putkahtaa mieleen jotain tuikitarpeellista, joka puuttuu siitä haaveilemastani unelmien vaatekaapista. Eilen Lintun blogia lueskellessani tajusin, etten omista yhtäkään kauluspaitaa, enkä varsinkaan sitä perusvalkoista, joka olisi ihan ehdottoman tarpeellinen klassikko! Eihän se varmasti kuuluisi päivittäiseen arkipukeutumiseeni, mutta pelastaisi varmaankin monta mulla-ei-oo-mitään-vaatteita-tilannetta.

Toisen puutteen havaitsin tänään istuessani iltapäiväkahvilla työkavereiden kanssa - nahkahanskat. Olen suunnitellut hyvien nahkahanskojen ostamista jo ties kuinka monta vuotta, mutta en vieläkään ole a)löytänyt sopivaa paria b) saanut aikaiseksi etsiä ihan urakalla sopivia. Mustat olisivat tietenkin aivan ehdottomat, vaikka Louis Vuittonin mainoskuvassa (josta keskustelu nahkahanskoista iltapäivällä lähti) olleet pitkät ja piukat ruskeat olivat nekin aika kuumat.

Mutta mikä olisi nyt se oikeasti tärkein hankinta? Laadukasta vaatekaappia kootessa asioille kun tuppaa tulemaan hintaa, ei kaikkea voi hankkia kerralla. No, vaatteita nyt ei ainakaan kannata tässä tilassa lähteä ostelemaan, mikäli haluaa käyttää niitä myös tulevaisuudessa, joten asusterintamalta on aloitettava. Ehkä nuo hanskat voisivat olla metsästyksen kohde nro 1. Vai mitä sanotte?

5 kommenttia:

 1. Itsekin ajattelin tänään ruokatunnilla pistäytyä kauppaan katselemaan nahkahanskoja :)

  VastaaPoista
 2. Kunnon kurarukkaset. Pysy mutsi lestissäs.

  VastaaPoista
 3. Sinisilmä: Toivottavasti löytyy sopivat! :)

  Sisko rakas: Kyllä se riittää että Puntilla on kurarukkaset, eihän niitä omia käsiä tartte sinne kuralammikkoon änkeä! ;D

  VastaaPoista
 4. Komppaan Pyhää Birmaa :D Nahkahanskat kuuluu alistajille :D

  VastaaPoista