keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Puhtautta puhtaalla omallatunnolla

Jos vain pystyn, teen arjessa asioita mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Paljon on minullakin näissä asioissa opittavaa ja varsinkin vedenkäytön vähentäminen tuntuu minusta vieläkin ylivoimaisen vaikealta (vaikka kerrostalosta omakotitaloon muutettua luulisi tuon tulevan automaattisesti kun jokaisen käytetyn litran maksaa ihan itse). Suihkussa on vaan niin mukava lutrata. Olen myös hyvin myöhäisherännäinen erilaisten ekotuotteiden kanssa. Kiinnostunut olen kyllä vaikka mistä, mutta edelleen ovat pesupähkinät sun muut kokeilematta.

Mutta, pienistä teoistahan kaikki lähtee. Siksi olen ihan tyytyväinen siihen, että sain tilattua Hannasilta seuraavat tuotteet hieman ekompaan kodin tiski-ja pyykkihuoltoon. Tuotteet näyttävät ja kuulostavat niin herkullisilta, että ekoilu näiden kanssa tuntuu aivan lastenleikiltä. Ja sellaista sen pitäisikin olla. Ihmiset janoavat kauneutta ja ihania asioita, joten miksi ei tehdä ympäristöystävällisestä tuotteestakin niin ihana, että sen voi valita ensimmäisenä kauniin ulkomuodon tai ihanan tuoksun takia - ei siksi että se ensisijaisesti on eko. 
Kaneli-jasmiini-pyykinpesuaine kirjopyykille
Appelsiini-rosmariini käsitiskiaine

Mmmm... Toivottavasti tilaus tulee nopeasti perille. :)

"Maison Belle on tanskalaisen Isabella Smithin laaja biohajoavien kodin siivousaineiden sarja. Siivousaineissa yhdistyy kauneus ja tehokkuus. Tuotteet eivät sisällä myrkkyjä, valkaisuaineita tai ammoniakkia. Maison Belle siivousaineiden tuoksut ovat peräisin eteerisistä öljyistä ja pullot ovat 100%sti kierrätettävää muovia." Hannas shop

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä ja myös ekologisten vaatteiden suhteen: ekologisuus on plussaa ja hyvä lisäarvo, mutta myös itse tuotteen tulee olla hyvä ja haluttava.
  Kauniit pullot ja etiketit noissa tuotteissa.

  VastaaPoista
 2. Heidi: Totta turiset. Harmi vaan että edelleenkin tuntuu siltä, että jos vaate on aidosti eko, se myös todellakin näyttää siltä. Ja ekohippilook ei kyllä itseeni iske ei sitten yhtään...

  VastaaPoista
 3. Mäkin olen yrittänyt alkaa käyttämään mahdollisimman paljon luontoystävällisiä tuotteita. Näistä en ole ennen kuullutkaan, kiitos kivasta vinkistä, menen heti tutkimaan tarkemmin, että mitä itse hankkisin! :)

  VastaaPoista
 4. Tännekinpäin saa vinkata hyvistä ympäristöystävällisistä tuotteista! Varsinkin sellaisista, jotka ovat siis muutenkin ihania! :)

  VastaaPoista